Mikstura
Fanka BB :)
@rosenberg polecasz jesteś taśmy do ćwiczeń? Jak to mówią Nowy Rok, Nowa Ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jakie, takie małe gumy oporowe czy takie długie taśmy rehabilitacyjne?@rosenberg polecasz jesteś taśmy do ćwiczeń? Jak to mówią Nowy Rok, Nowa Ja
Chodziło mi o gumy Dzięki!Ale jakie, takie małe gumy oporowe czy takie długie taśmy rehabilitacyjne?
Prawdę mówiąc każde działają podobnie. Ja zamawiam zawsze z allegro mini bandy i taśmy rehabilitacyjne takie długie najtańsze - te taśmy mam od ponad 8 lat już, mini bandy kupuje średnio co 3 lata, ale użytkuje bardzo często i intensywnie. Miałam 3 zestawy z roznych firm i wszystkie były ok. Pracowałam też na innyvh markach i testowałam w siłowniach i nie zauważyłam większych różnic, sprawdź sobie właśnie na allegro i po opiniach najlepiej - jeśli nie ma jakichś kwiatków, że szybko pękły to marka nie ma większego znaczenia, zwłaszcza na początek
Powodzenia!!! najważniejsze to wyrobić sobie nawyk, potem już idzie z górkiChodziło mi o gumy Dzięki!
u nas tez tak jest i mysle, ze to przez zeby-mamy teraz 4 i ida kolejne, ale nie wiem ktore, bo cale dziasla spuchnieteDziewczyny czy to możliwe że mloda może się wybudzać z przerazliwym płaczem przy wychodzeniu zabka ?
Mamy już ich 6 i do tej pory nie bylo takich akcji. A dzis mloda nie chxiala spac. Jak usnela to po godzinie wybudzila sie z tak przerazliqym płaczem ze nie wiem. ... brzuch miekki, nic nowego nie jadla, nie uderzyła się ani nic.
Do buzi nie da sobie wsadzic smoka ani strzykawki z lekiem. A jak na siłe jej wsadziłam palec z dwntinoxem to aż się wzdrygnela jak dotknęłam dziasla... wychodzi na to ze to dwojka ale ze aż tak ? W dzien oprócz slinienia się bylo ok. Nawet nie marudzi
A gila sie u Ciebie przy zębach ? U nas mala zawalona na maksa ale nie da się odciągnąć bo nic nie idzie..dk tego grzebie w uchu z tej strony co idzie ząb.... zakładam że wszystko od tego zeba ale.. jutro czeka nas pewnie lekarz dla wszystkiego.u nas tez tak jest i mysle, ze to przez zeby-mamy teraz 4 i ida kolejne, ale nie wiem ktore, bo cale dziasla spuchniete
Zęby chyba różnie idą. U nas idą czwórki, już poczułam chyba dwie palcem, a na dole dwójek nadal nie maPo tragicznej nocy przepełnionej mega przerazliwym płaczem mloda dala zajrzeć do buzi. Mamy na wylocie dwie gorne 2 i dziwne bo opuchniwta jest jedna 3. Gdzie chyba powinna być najpierw 4.... cos czuje ze ciezki czas przed nami...
U mnie mega marudna.... 2 ki górne wychodzą.... Już się śmiejemy z mezem ze ciagle mówimy zęby zebyPo tragicznej nocy przepełnionej mega przerazliwym płaczem mloda dala zajrzeć do buzi. Mamy na wylocie dwie gorne 2 i dziwne bo opuchniwta jest jedna 3. Gdzie chyba powinna być najpierw 4.... cos czuje ze ciezki czas przed nami...