reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
@rosenberg polecasz jesteś taśmy do ćwiczeń? Jak to mówią Nowy Rok, Nowa Ja 🤣
Ale jakie, takie małe gumy oporowe czy takie długie taśmy rehabilitacyjne?
Prawdę mówiąc każde działają podobnie. Ja zamawiam zawsze z allegro mini bandy i taśmy rehabilitacyjne takie długie najtańsze - te taśmy mam od ponad 8 lat już, mini bandy kupuje średnio co 3 lata, ale użytkuje bardzo często i intensywnie. Miałam 3 zestawy z roznych firm i wszystkie były ok. Pracowałam też na innyvh markach i testowałam w siłowniach i nie zauważyłam większych różnic, sprawdź sobie właśnie na allegro i po opiniach najlepiej - jeśli nie ma jakichś kwiatków, że szybko pękły to marka nie ma większego znaczenia, zwłaszcza na początek

Ale jakie, takie małe gumy oporowe czy takie długie taśmy rehabilitacyjne?
Prawdę mówiąc każde działają podobnie. Ja zamawiam zawsze z allegro mini bandy i taśmy rehabilitacyjne takie długie najtańsze - te taśmy mam od ponad 8 lat już, mini bandy kupuje średnio co 3 lata, ale użytkuje bardzo często i intensywnie. Miałam 3 zestawy z roznych firm i wszystkie były ok. Pracowałam też na innyvh markach i testowałam w siłowniach i nie zauważyłam większych różnic, sprawdź sobie właśnie na allegro i po opiniach najlepiej - jeśli nie ma jakichś kwiatków, że szybko pękły to marka nie ma większego znaczenia, zwłaszcza na początek
Chodziło mi o gumy :) Dzięki!

Dziewczyny czy to możliwe że mloda może się wybudzać z przerazliwym płaczem przy wychodzeniu zabka ?

Mamy już ich 6 i do tej pory nie bylo takich akcji. A dzis mloda nie chxiala spac. Jak usnela to po godzinie wybudzila sie z tak przerazliqym płaczem ze nie wiem. ... brzuch miekki, nic nowego nie jadla, nie uderzyła się ani nic.
Do buzi nie da sobie wsadzic smoka ani strzykawki z lekiem. A jak na siłe jej wsadziłam palec z dwntinoxem to aż się wzdrygnela jak dotknęłam dziasla... wychodzi na to ze to dwojka ale ze aż tak ? W dzien oprócz slinienia się bylo ok. Nawet nie marudzi

Dziewczyny czy to możliwe że mloda może się wybudzać z przerazliwym płaczem przy wychodzeniu zabka ?

Mamy już ich 6 i do tej pory nie bylo takich akcji. A dzis mloda nie chxiala spac. Jak usnela to po godzinie wybudzila sie z tak przerazliqym płaczem ze nie wiem. ... brzuch miekki, nic nowego nie jadla, nie uderzyła się ani nic.
Do buzi nie da sobie wsadzic smoka ani strzykawki z lekiem. A jak na siłe jej wsadziłam palec z dwntinoxem to aż się wzdrygnela jak dotknęłam dziasla... wychodzi na to ze to dwojka ale ze aż tak ? W dzien oprócz slinienia się bylo ok. Nawet nie marudzi
u nas tez tak jest i mysle, ze to przez zeby-mamy teraz 4 i ida kolejne, ale nie wiem ktore, bo cale dziasla spuchniete

u nas tez tak jest i mysle, ze to przez zeby-mamy teraz 4 i ida kolejne, ale nie wiem ktore, bo cale dziasla spuchniete
A gila sie u Ciebie przy zębach ? U nas mala zawalona na maksa ale nie da się odciągnąć bo nic nie idzie..dk tego grzebie w uchu z tej strony co idzie ząb.... zakładam że wszystko od tego zeba ale.. jutro czeka nas pewnie lekarz dla wszystkiego.

Po tragicznej nocy przepełnionej mega przerazliwym płaczem mloda dala zajrzeć do buzi. Mamy na wylocie dwie gorne 2 i dziwne bo opuchniwta jest jedna 3. Gdzie chyba powinna być najpierw 4.... cos czuje ze ciezki czas przed nami...

Po tragicznej nocy przepełnionej mega przerazliwym płaczem mloda dala zajrzeć do buzi. Mamy na wylocie dwie gorne 2 i dziwne bo opuchniwta jest jedna 3. Gdzie chyba powinna być najpierw 4.... cos czuje ze ciezki czas przed nami...
Zęby chyba różnie idą. U nas idą czwórki, już poczułam chyba dwie palcem, a na dole dwójek nadal nie ma 😁

reklama
U mnie mega marudna.... 2 ki górne wychodzą.... Już się śmiejemy z mezem ze ciagle mówimy zęby zeby 😂😂

Do góry