reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hmmm u nas najlepiej się sprawdzały pantsy pampers w przypadku Filipa rozmiar4. Próbowałaś? Jako jedyne nie były nigdy nigdy przesikane. Ale nie kupujemy już bo zwykle pampersy 4 też jako tako dają radę, chyba że pije więcej niż zwykle np jak ostatniej nocy, to trochę się przesikal rano.
Spróbuję, może się sprawdzą tylko nie wiem jak rozmiar wypada bo teraz używamy już 5 tyle że Dada. Ale chyba pampers jest większy rozmiarowo?

reklama
Spróbuję, może się sprawdzą tylko nie wiem jak rozmiar wypada bo teraz używamy już 5 tyle że Dada. Ale chyba pampers jest większy rozmiarowo?
Wiesz co my jak jeszcze pieluchy używaliśmy 3 to pantsy 4 już były ok, one mają bardzo elastyczna ta gumkę i się super dopasowują, t teraz pieluchy 4 już każde i pantsy też 4

Dziewczyny, cudownego Nowego Roku, duzo milosci, bliskosci, zdrowka dla calych rodzinek i oby nasze Skarby dawaly nam ciagle powody do usmiechu.
Ps. U nas najgorszy Sylwester w zyciu-nawet nie chce mi sie pisac…

reklama
Do góry