reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny życzę wam żeby następny rok był jescze lepszy! Tak tak wiem zajebista mam sukienke 😂😂😂 razem ze szwagierka stwierdziłyśmy ze w tym roku ubieramy się na śmiesznie 😂szampańskiej zabawy życzy wam szampan!!
Szalona 😂 My niedawno wróciliśmy od moich rodziców i już popijam drinasa z wódki sprzed 2 lat 😂 Jeszcze mam Malibu, również otwarte 2 lata temu, ale jakoś tak się boję, czy to nadal zdatne 😂

Wszystkiego dobrego dziewczyny :)

U nas rok zaczął się grubo... W tym absurdalnym hałasie fajerwerków, które ludzie puszczali od godziny 18, jakaś turbo przestraszona myszka wbiegła nam do domu... 🙈🙈🙈 Jutro zaczynamy akcję polowanie 😢 chcielibyśmy ją żywą wypuścić, mam nadzieję że się uda.

reklama
My już a nogach, witamy się w Nowym Roku! :) mala padla o 21 a ja razem z nia ;D o północy obudzoly mnie fajerqerki a mala przespałam je z jedna pobudka... obudziłyśmy się o 6. Ja dzis sie czuje duzo lepiej, kaszel nie odpuszcza ale ogólnie jest ok.

Najlepszy sylwester - z herbata, lekami i o 21 juz q łóżku ;D starość nie radość, czuć ze 30 się zbliża;p

Do góry