reklama
No to jest przegięcie, też nie cierpię takich osób. Już pomijając, że nie myślą o innych dzieciach, ale żeby swoje własne chore do przedszkola wysyłać, żeby się męczyło?? Wypisz wymaluj ta co u nas pracowała, zresztą sama do pracy chora przyłaziła, z jelitówką raz nawet...No u nas dają dzieciom przeciwgorączkowe przed przedszkolem, że nie ma. Gorączki... A dziecko i tak powie Pani.. Takze ja dla takich nie mam litości. Bo sory każdy ma ciezko żeby znalesc opiekę nad dzieckiem, żeby nie brać zwolnień. A jednak zdrowie dziecka i tak najważniejsze.
Ostatnia edycja:
Ktoś u was był pacjentem 0. Oby dalej to nie poszło na wasMojej drugiej siostry syn teraz zsypany jest.
Niestety ;( Wychowawczyni starszego mówi, że ciągle ktoś przyprowadza chore dziecko...dyrektorka sama mówi, że ona widzi że dziecko jest chore nikt jej nie wciśnie że nie, sama miała gromadkę dzieci i tyle już przedszkolaków wypuściła w świat. Tylko zanim ten rodzic odbierze dziecko to już obsmarka zabawki, nakaszle na kolegów...No u nas dają dziecia przeciwgorączkowe przed przedszkolem, że nie ma. Gorączki... A dziecko i tak powie Pani.. Takze ja dla takich nie mam litości. Bo sory każdy ma ciezko żeby znalesc opiekę nad dzieckiem, żeby nie brać zwolnień. A jednak zdrowie dziecka i tak najważniejsze.
G
gość _199
Gość
Haha ale wymyślają. Jak to teraz czytam to smieszne, ale gdyby mnie takie coś w żłobku spotkało to bym się wkurzyła. Ja właśnie dlatego daje go do żłobka szybciej, więc nie będzie problemów z opieką.No u nas dają dziecia przeciwgorączkowe przed przedszkolem, że nie ma. Gorączki... A dziecko i tak powie Pani.. Takze ja dla takich nie mam litości. Bo sory każdy ma ciezko żeby znalesc opiekę nad dzieckiem, żeby nie brać zwolnień. A jednak zdrowie dziecka i tak najważniejsze.
DokładnieNiestety ;( Wychowawczyni starszego mówi, że ciągle ktoś przyprowadza chore dziecko...dyrektorka sama mówi, że ona widzi że dziecko jest chore nikt jej nie wciśnie że nie, sama miała gromadkę dzieci i tyle już przedszkolaków wypuściła w świat. Tylko zanim ten rodzic odbierze dziecko to już obsmarka zabawki, nakaszle na kolegów...
Sylwia99
Fanka BB :)
Nie wiadomo skąd i kto.Ktoś u was był pacjentem 0. Oby dalej to nie poszło na was
My go ktoś przejść prawie bezobjawowo, jedna krostka i gotowe.Nie wiadomo skąd i kto.
reklama