reklama
Klaudyna92
Fanka BB :)
Zazdroszcze oby niedługo skończyły się foreverCześć dziewczyny
Mdłości takie gorsze skończyły się jakieś 2 tygodnie temu , teraz zdarzają się delikatne raz na parę dni. Dziś u mnie 11t4d
Cześć! U mnie 11+4, a wczoraj wymiotowałam cały dzień, wszystko co zjadłam to od razu ze mnie wyszło Dzisiaj od rana znowu to samo i głowa mnie już boli od tegoWitam Was Mamuśki ! ❤
Termin na 10.02.21, na ten moment 13+6
W domku kochana 3 latka
Czy któraś z Was w tym tygodniu boryka się jeszcze z mdłościami? Z córką zniknęły w 12tc, a teraz nadal trwają. Ciężko na codzień funkcjonować w tym stanie
Klaudyna92
musimy to jakoś przetrwać, nie ma wyjścia. Mnie irytuje, że ludzie z otoczenie to nie do końca rozumieją jak to utrudnia codzienne życie, i czasem odczuwam to tak jakby się nad sobą zbyt rozczulała. Ale nie da się normalnie funkcjonować z takim wstrętem do jedzenia, do gotowania i ciągłym muleniem z żołądku i przełykuCześć! U mnie 11+4, a wczoraj wymiotowałam cały dzień, wszystko co zjadłam to od razu ze mnie wyszło Dzisiaj od rana znowu to samo i głowa mnie już boli od tego
karolinakychy
Hej czy istnieje ta grupa prywatna? Bo tutaj ogólnie jakaś cisza nastała i nie ma już tyle postów co wcześniej
Klaudyna92
też się chętnie dowiemHej czy istnieje ta grupa prywatna? Bo tutaj ogólnie jakaś cisza nastała i nie ma już tyle postów co wcześniej
Jest grupa prywatna, piszcie chyba do Brrrownieteż się chętnie dowiem
Czy ktoś jeszcze chce dołączyć do zamkniętego? Bo chcę wysłać listę do aniaslu a nie chce jej co chwilę głowy zawracać
Oprócz tych wiadomości co dzisiaj dostałam?
Grabarzenka
Hej. Odkąd zaczęłam 15 tydzień, zaczęły mi doskwierać bóle, dokładniej kłucia kości łonowej. Kłuje mnie tak co 5-10 minut. Z przerwami. Czasem takie klucia są co dwie czasem co trzy godziny. Poza tym ciągle mnie ciągnie brzuch i kłują jajniki co jakiś czas ale to ponoć normalne. Nie mam żadnych plamień, nic poza tym się nie dzieje. Czy ktoś też tak ma? Nie wiem czy się martwić... To moja pierwsza ciąża i jestem bardzo szczupła.
reklama