reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Byłam aktywna, udowodniłam to, że pisałam kilka postów na miesiąc ale statystyka pokazała inaczej i i tak mnie nie przyjęli mimo że na lutowych jestem od pierwszych wpisów. Także, bzdura.

Szkoda tylko że dyskryminowana jestem dlatego że nie pisałam o tym co mam ochotę zjeść albo co robię na obiad. W ważnych sprawach już nie ma wsparcia bo wszyscy się wymixowali.
Tak, polecam grupę na FB choć nadal tam nie ma aż tylu osób...
Sproboj napisac jeszcze raz :)

reklama
Hej. Odkąd zaczęłam 15 tydzień, zaczęły mi doskwierać bóle, dokładniej kłucia kości łonowej. Kłuje mnie tak co 5-10 minut. Z przerwami. Czasem takie klucia są co dwie czasem co trzy godziny. Poza tym ciągle mnie ciągnie brzuch i kłują jajniki co jakiś czas ale to ponoć normalne. Nie mam żadnych plamień, nic poza tym się nie dzieje. Czy ktoś też tak ma? Nie wiem czy się martwić... To moja pierwsza ciąża i jestem bardzo szczupła.
Podobno kłucie i bóle są częstą dolegliwością. Najlepiej sprawdzić czy nic się nie dzieje. Tylko lekarz stwierdzi czy to naturalne u Ciebie czy coś się dzieje ;)

Przykro mi dziewczyny, ale taka jest idea zamkniętego wątku, że dostęp otrzymały osoby, które stworzyły tutaj swego rodzaju społeczność i chcą wnieść do niej trochę prywaty.
Zaapelowałam do dziewczyn aby mimo zamkniętego nie rezygnowały z wątku otwartego (z myślą właśnie np. o nowych osobach, które tu dopiero dotarły). Sama też postaram udzielać się w obu postach :)

Ehh. Przykro mi bo do grupy prywatnej się nie przyjmuje, bo są jakieś "wytyczne" a jak zmagam się z dolegliwościami to już nie ma tu z kim porozmawiać. Masakra... 😑
Dziękuję za takie forum, ehh.
Zgadzam się z Tobą. Pierwszy raz widzę w ogóle coś takiego. No trudno. Mają regulaminy... Gdyby któraś z wyrzuconych miała ochotę zrobić wątek na fb, prywatną grupę, to ja chętnie się przyłącze. Piszcie priv. Pozdrawiam

Witajcie nowe mamy 😊

Fakt, odkąd powstał zamknięty wątek tu zrobiło się ciszej, no ale niestety, jak ktoś nie pisze ,nie wiadomo,że czyta i chciałby dołączyć. A jak tylko czyta, to jaki sens dołączać do zamkniętej grupy? Czy któraś z dziewczyn miała pretensje albo żal, że niektóre przestały się udzielać po założeniu wątków na Facebook itp? Jak miała życzenie pisała tu, jeśli nie- wybrała inną grupę i tyle. Nie ma co się obrażać. Chyba jesteśmy dorosłe.
Ze swojej strony chętnie w miarę możliwości będę się udzielać również tutaj.

To kto dzisiaj wizytuje? My dopiero w poniedziałek

Ostatnia edycja:
reklama
Grupy na fb nie znajdziecie bo jest ukryta. Możecie napisać na maila i dziewczyny was po prostu zaproszą i dodadzą. A jest ktoś chętny?

Do góry