Katarzyna 1987
Fanka BB :)
Dzięki za przygarniecie mnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To superJuż jestem po. Dowiedziałam się, że dzidziuś ma wszystko na swoim miejscu, serduch dobrze pracuje, jest starszy niż wg OM. Płci nie poznałam.
Chyba nie orientuję się w temacie przez to, że dawno mnie nie było. Możesz mi napisać o co chodzi?Czy ktoś jeszcze chce dołączyć do zamkniętego? Bo chcę wysłać listę do aniaslu a nie chce jej co chwilę głowy zawracać
Oprócz tych wiadomości co dzisiaj dostałam?
25 luty wg OM. A teraz mi nie powiedział. Wszystkie dokumenty z tej wizyty dostanę razem z wynikiem z krwi.To super
A na kiedy termin ?
Mi tylko raz powiedział termin z OM i już innego mi nie podawał, inni lekarze podają jeszcze z USG.25 luty wg OM. A teraz mi nie powiedział. Wszystkie dokumenty z tej wizyty dostanę razem z wynikiem z krwi.
Cieszę się że wszystko dobrze u dzidzi też mam termin na 25 luty25 luty wg OM. A teraz mi nie powiedział. Wszystkie dokumenty z tej wizyty dostanę razem z wynikiem z krwi.
Hej, jestem tutaj nowa U mnie łożysko również nisko - zalecenia nie przemęczać się, jak najwięcej leżeć, odpoczywać. Tydzień temu miałam krwawienie i pobyt w szpitalu - zalecenia nospa + luteina, plamienie miałam wcześniej, więc Luteinę brałam już od 6 tygodnia, teraz mamy 13.Cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa ale czytam Was od samego początku Gratuluje wszystkim mamusiom i życzę nam wszystkim żebyśmy przetrwały do końca !
U nas w tej chwili 13+4, niestety wcześniej się nie odzywałam ponieważ pierwszy czas dał mi się bardzo we znaki. ( wymioty od 6 tygodnia codziennie, mdłości, złe wyniki badań, anemia, odwodnienie itd.). Dopiero koło 11-12 tygodnia zaczęło powoli mijać więc teraz powoli dochodzimy do siebie.
Na dzień dzisiejszy jesteśmy po USG w 13 tygodniu. Maleństwo pięknie rośnie, wszystkie parametry są ok, płci nie dało się jeszcze ustalić. Doktor powiedziała, że wszystko jest w porządku jednak w USG w opisie jest adnotacja "Łożysko zbyt nisko, do obserwacji". Czy któraś z Was miała, jest się czym martwić ? Wizyta dopiero za 2 tygodnie.