Katarzyna 1987
Fanka BB :)
Dzięki za przygarniecie mnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To superJuż jestem po. Dowiedziałam się, że dzidziuś ma wszystko na swoim miejscu, serduch dobrze pracuje, jest starszy niż wg OM. Płci nie poznałam.![]()
Chyba nie orientuję się w temacie przez to, że dawno mnie nie było. Możesz mi napisać o co chodzi?Czy ktoś jeszcze chce dołączyć do zamkniętego? Bo chcę wysłać listę do aniaslu a nie chce jej co chwilę głowy zawracać
Oprócz tych wiadomości co dzisiaj dostałam?
25 luty wg OM. A teraz mi nie powiedział. Wszystkie dokumenty z tej wizyty dostanę razem z wynikiem z krwi.To super
A na kiedy termin ?![]()
Mi tylko raz powiedział termin z OM i już innego mi nie podawał, inni lekarze podają jeszcze z USG.25 luty wg OM. A teraz mi nie powiedział. Wszystkie dokumenty z tej wizyty dostanę razem z wynikiem z krwi.
Cieszę się że wszystko dobrze u dzidzi25 luty wg OM. A teraz mi nie powiedział. Wszystkie dokumenty z tej wizyty dostanę razem z wynikiem z krwi.
Hej, jestem tutaj nowaCześć dziewczyny.
Jestem tu nowa ale czytam Was od samego początkuGratuluje wszystkim mamusiom i życzę nam wszystkim żebyśmy przetrwały do końca !
U nas w tej chwili 13+4, niestety wcześniej się nie odzywałam ponieważ pierwszy czas dał mi się bardzo we znaki. ( wymioty od 6 tygodnia codziennie, mdłości, złe wyniki badań, anemia, odwodnienie itd.). Dopiero koło 11-12 tygodnia zaczęło powoli mijać więc teraz powoli dochodzimy do siebie.
Na dzień dzisiejszy jesteśmy po USG w 13 tygodniu. Maleństwo pięknie rośnie, wszystkie parametry są ok, płci nie dało się jeszcze ustalić. Doktor powiedziała, że wszystko jest w porządkujednak w USG w opisie jest adnotacja "Łożysko zbyt nisko, do obserwacji". Czy któraś z Was miała, jest się czym martwić ? Wizyta dopiero za 2 tygodnie.