reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiesz co jakimiś maszynami, komputerem sprawdzała. Kroplila. Nie polecam isc do kogoś kto dziećmi się nie zajmuje. Kiedyś bylam pilnie że starsza u innej i kazala jej cos czytać z tablicy jak nie mówiła 😂 do tej ci chodzimy prywatnie to kolo 7msc czekania
Hahaha 😂😂 My jak teraz mieliśmy te kwarantanny, to dzwoniła do mnie policja : " Dzień dobry. Czy rozmiawiam z Oliwia? " 😅 mówię, że nie, ale mogę ją dać do telefonu, tyle że ma 9 miesięcy i nie wiem czy się dogadają 😂 ja dzisiaj znalazłam polecanego stomatologa dzieciecego na NFZ i stwierdziłam, że zadzwonie się zapytać. I akurat zwolnił im się termin na jutro. O okuliste nie pytałam, ale to już może po nowym roku :)

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc ;)
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
Myślisz, że ta złośliwość przejdzie? Bo ja się boje, że może być gorzej 😅 też uwielbiam, jak młoda w gościach jest rozkoszna, a w domu wychodzi z niej szatan 😂 mi do powrotu do pracy, zostało już mniej niż 2 miesiące... Ale żeby do niej wrócić to najpierw trzeba ją mieć 😪 ciężki czas się zbliza

J
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc ;)
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
Ja wracam dopiero gdzieś w połowie marca ale już jestem przerażona po tak długiej nieobecności 😧

reklama
Wiesz co jakimiś maszynami, komputerem sprawdzała. Kroplila. Nie polecam isc do kogoś kto dziećmi się nie zajmuje. Kiedyś bylam pilnie że starsza u innej i kazala jej cos czytać z tablicy jak nie mówiła 😂 do tej ci chodzimy prywatnie to kolo 7msc czekania
Tak tak, potwierdzam, to trzeba miec odpowiednie podejscie. U nas babeczka fajnie ja zagadywala jak robila podstawowe badania, pozniej podczas kropienia - no wiadomo placzki byly, ale wszystko robione delikatnie. I pozniej podczas swiecenia w oczy tez kobiety wiedzialy co i jak. Tez prywatnie i terminy masakryczne, my sie wbilysmy wczesnien bo akuray jak dzownilam to cos sie zwolnilo.

Do góry