marta18691
Fanka BB :)
Ale to wogole nie mówi mama Dada itdMoj Kubi nadal nie mowi sylab i nie wiem czy sie wybrac z nim do logopedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to wogole nie mówi mama Dada itdMoj Kubi nadal nie mowi sylab i nie wiem czy sie wybrac z nim do logopedy
No nie jest jakaś fajna ale też nie najgorszaWow ale super. Moja to jaki dramat mimo masowania
Hahaha My jak teraz mieliśmy te kwarantanny, to dzwoniła do mnie policja : " Dzień dobry. Czy rozmiawiam z Oliwia? " mówię, że nie, ale mogę ją dać do telefonu, tyle że ma 9 miesięcy i nie wiem czy się dogadają ja dzisiaj znalazłam polecanego stomatologa dzieciecego na NFZ i stwierdziłam, że zadzwonie się zapytać. I akurat zwolnił im się termin na jutro. O okuliste nie pytałam, ale to już może po nowym rokuWiesz co jakimiś maszynami, komputerem sprawdzała. Kroplila. Nie polecam isc do kogoś kto dziećmi się nie zajmuje. Kiedyś bylam pilnie że starsza u innej i kazala jej cos czytać z tablicy jak nie mówiła do tej ci chodzimy prywatnie to kolo 7msc czekania
To ja mam dużo gorszą, a myślałam, że taka ładnaWow ale super. Moja to jaki dramat mimo masowania
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie tez czas zrobił swoje. Może potrzebujesz go więcej. Ale ogólnie też kiedyś czytałam o tych plastrach Sutricon. Może warto spróbowaćWow ale super. Moja to jaki dramat mimo masowania
Myślisz, że ta złośliwość przejdzie? Bo ja się boje, że może być gorzej też uwielbiam, jak młoda w gościach jest rozkoszna, a w domu wychodzi z niej szatan mi do powrotu do pracy, zostało już mniej niż 2 miesiące... Ale żeby do niej wrócić to najpierw trzeba ją mieć ciężki czas się zblizaDzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
Wygląda niemal identycznie jak moja !Wow ale super. Moja to jaki dramat mimo masowania
Ja wracam dopiero gdzieś w połowie marca ale już jestem przerażona po tak długiej nieobecnościDzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
Tak tak, potwierdzam, to trzeba miec odpowiednie podejscie. U nas babeczka fajnie ja zagadywala jak robila podstawowe badania, pozniej podczas kropienia - no wiadomo placzki byly, ale wszystko robione delikatnie. I pozniej podczas swiecenia w oczy tez kobiety wiedzialy co i jak. Tez prywatnie i terminy masakryczne, my sie wbilysmy wczesnien bo akuray jak dzownilam to cos sie zwolnilo.Wiesz co jakimiś maszynami, komputerem sprawdzała. Kroplila. Nie polecam isc do kogoś kto dziećmi się nie zajmuje. Kiedyś bylam pilnie że starsza u innej i kazala jej cos czytać z tablicy jak nie mówiła do tej ci chodzimy prywatnie to kolo 7msc czekania