reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie totalne zamieszanie. Babcia zmarla. Uszykowal sie pogrzeb. Mala wyczuwa moj humor i jest mega nieznośna. Jak ona spi to spie i ja bo inaczej od wczoraj bym nie funkcjonowała...
Qczoraj skończone 10 miesięcy ale nie udało się zrobić zdjęcia bj maly szatanek nie chciał usiąść w miejscu
Kochana trzymaj się 😥😥😥❤️

reklama
W koncu Was nadrobilam…
Wspolczuje tym co stracili bliskie osoby, ale sie porobilo. Mi umarla ostatnia babcia jak bylam w ciazy i tez bardzo to przezylam, bo babcia byla moja opiekunka zanim poszlam do przedszkola i zawsze mialysmy bliski kontakt.
Ale tu zimnica w kraju i kto zgasil slonce???
Pierwszy wyjazd zagraniczny z Mlodym zaliczony i bylo super. W miedzyczasie wyszly dwa kolejne zeby.
Potwierdzam-u mnie sutricon tez zdzialal cuda.

W koncu Was nadrobilam…
Wspolczuje tym co stracili bliskie osoby, ale sie porobilo. Mi umarla ostatnia babcia jak bylam w ciazy i tez bardzo to przezylam, bo babcia byla moja opiekunka zanim poszlam do przedszkola i zawsze mialysmy bliski kontakt.
Ale tu zimnica w kraju i kto zgasil slonce???
Pierwszy wyjazd zagraniczny z Mlodym zaliczony i bylo super. W miedzyczasie wyszly dwa kolejne zeby.
Potwierdzam-u mnie sutricon tez zdzialal cuda.
Jaka zimnica? Ocieplenie! 😂 Ostatnio taka zmarznięta byłam, bo wciąż na minusie, a dziś 5 stopni to normalnie jak Karaiby haha. Ale fakt, przeskok z ciepełka w polską szarzyznę to pewnie nic przyjemnego 😁

A jak wyglądała pierwsza wizyta u okulisty ? Co jej robiła?
Wiesz co jakimiś maszynami, komputerem sprawdzała. Kroplila. Nie polecam isc do kogoś kto dziećmi się nie zajmuje. Kiedyś bylam pilnie że starsza u innej i kazala jej cos czytać z tablicy jak nie mówiła 😂 do tej ci chodzimy prywatnie to kolo 7msc czekania

W porównaniu do mojej to masz super :D chyba zacznę stosować te plastry 🤔 skusiłaś mnie 😂
Ja swojej blizny prawie nie widzę 😀 na początku stosowalam Con.tratubex, ale po miesiącu stwierdzilam, że nie ma poprawy(nadal była czerwona) i przestałam ją stosować. I u mnie czas zrobił swoje, bo nic więcej nie stosowalam.

Załączniki

• IMG_20211214_204156.jpg
    IMG_20211214_204156.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 85
Ja swojej blizny prawie nie widzę 😀 na początku stosowalam Con.tratubex, ale po miesiącu stwierdzilam, że nie ma poprawy(nadal była czerwona) i przestałam ją stosować. I u mnie czas zrobił swoje, bo nic więcej nie stosowalam.
Wow ale super. Moja to jaki dramat mimo masowania 🙄

Załączniki

• Screenshot_2021-12-14-20-49-09-694_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-14-20-49-09-694_com.miui.gallery.jpg
    150,3 KB · Wyświetleń: 84
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc ;)
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p

reklama
I widzisz, to jest ładna blizna, taka równa i cieniutka 😍 Ja też liczę, że moja sama się jeszcze przebuduje, chociaż na chwilę obecną do tego co było efekt jest satysfakcjonujący.

Do góry