Kochana trzymaj sięU mnie totalne zamieszanie. Babcia zmarla. Uszykowal sie pogrzeb. Mala wyczuwa moj humor i jest mega nieznośna. Jak ona spi to spie i ja bo inaczej od wczoraj bym nie funkcjonowała...
Qczoraj skończone 10 miesięcy ale nie udało się zrobić zdjęcia bj maly szatanek nie chciał usiąść w miejscu
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
W koncu Was nadrobilam…
Wspolczuje tym co stracili bliskie osoby, ale sie porobilo. Mi umarla ostatnia babcia jak bylam w ciazy i tez bardzo to przezylam, bo babcia byla moja opiekunka zanim poszlam do przedszkola i zawsze mialysmy bliski kontakt.
Ale tu zimnica w kraju i kto zgasil slonce???
Pierwszy wyjazd zagraniczny z Mlodym zaliczony i bylo super. W miedzyczasie wyszly dwa kolejne zeby.
Potwierdzam-u mnie sutricon tez zdzialal cuda.
Wspolczuje tym co stracili bliskie osoby, ale sie porobilo. Mi umarla ostatnia babcia jak bylam w ciazy i tez bardzo to przezylam, bo babcia byla moja opiekunka zanim poszlam do przedszkola i zawsze mialysmy bliski kontakt.
Pierwszy wyjazd zagraniczny z Mlodym zaliczony i bylo super. W miedzyczasie wyszly dwa kolejne zeby.
sandra0777
Moj Kubi nadal nie mowi sylab i nie wiem czy sie wybrac z nim do logopedy
Maluszek001
A jak wyglądała pierwsza wizyta u okulisty ? Co jej robiła?Tak tak, a tak to miala isc w lutym że starsza córka. Teraz we wtorek biorę 2 do laryngologa
Jaka zimnica? Ocieplenie! Ostatnio taka zmarznięta byłam, bo wciąż na minusie, a dziś 5 stopni to normalnie jak Karaiby haha. Ale fakt, przeskok z ciepełka w polską szarzyznę to pewnie nic przyjemnegoW koncu Was nadrobilam…
Wiesz co jakimiś maszynami, komputerem sprawdzała. Kroplila. Nie polecam isc do kogoś kto dziećmi się nie zajmuje. Kiedyś bylam pilnie że starsza u innej i kazala jej cos czytać z tablicy jak nie mówiła do tej ci chodzimy prywatnie to kolo 7msc czekaniaA jak wyglądała pierwsza wizyta u okulisty ? Co jej robiła?
Maluszek001
Ja swojej blizny prawie nie widzę na początku stosowalam Con.tratubex, ale po miesiącu stwierdzilam, że nie ma poprawy(nadal była czerwona) i przestałam ją stosować. I u mnie czas zrobił swoje, bo nic więcej nie stosowalam.W porównaniu do mojej to masz super chyba zacznę stosować te plastry skusiłaś mnie
Załączniki
G
gość _199
Gość
Wow ale super. Moja to jaki dramat mimo masowaniaJa swojej blizny prawie nie widzę na początku stosowalam Con.tratubex, ale po miesiącu stwierdzilam, że nie ma poprawy(nadal była czerwona) i przestałam ją stosować. I u mnie czas zrobił swoje, bo nic więcej nie stosowalam.
Załączniki
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
reklama
I widzisz, to jest ładna blizna, taka równa i cieniutka Ja też liczę, że moja sama się jeszcze przebuduje, chociaż na chwilę obecną do tego co było efekt jest satysfakcjonujący.Ja swojej blizny prawie nie widzę na początku stosowalam Con.tratubex, ale po miesiącu stwierdzilam, że nie ma poprawy(nadal była czerwona) i przestałam ją stosować. I u mnie czas zrobił swoje, bo nic więcej nie stosowalam.