reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My bylismy bo nasza czesto oczy przecierala, nawet jak nie byla zmeczona, koniec koncow to chyba jej wlosy wpadaly do oczów bo teraz jak juz zwiazujemy to jest ok. U okulisty troche placzkow, ale mieli fajne podejscie wiec szybko i sprawnie poszlo.
A to moja też tak robi, ale właśnie bardziej jak jest zmeczona, albo jak wstanie z drzemki 😊 my z narzeczonym nie nosimy okularów, wiec chyba jeszcze troszkę się wstrzymam. Ewentualnie jutro tej stomatolog się zapytam czy wie kiedy się powinno pójść 😊

reklama
@olga.1 strasznie mi przykro :( pamiętaj że jesteśmy tu dla ciebie.

My bylismy bo nasza czesto oczy przecierala, nawet jak nie byla zmeczona, koniec koncow to chyba jej wlosy wpadaly do oczów bo teraz jak juz zwiazujemy to jest ok. U okulisty troche placzkow, ale mieli fajne podejscie wiec szybko i sprawnie poszlo.
Zazdroszczę że masz co związywać 🤣

A kiedy zaczęłaś stosować?
ja po ms zrezygnowałam ale teraz się zastanawiam jak to zobaczyłam 😱 ale może już za późno 🤔
Podobno nigdy nie jest za późno, te plastry działają ponoć nawet na kilkuletnie blizny. Ja też dość późno zaczęłam, bo ponad 7 miesięcy po porodzie, ale po miesiącu już miałam jakiś efekt. Pewnie też wpływ mają jakieś indywidualne predyspozycje, ale generalnie nie spodziewałam się raczej za dużych efektów, a tu proszę 🙈

A to moja też tak robi, ale właśnie bardziej jak jest zmeczona, albo jak wstanie z drzemki 😊 my z narzeczonym nie nosimy okularów, wiec chyba jeszcze troszkę się wstrzymam. Ewentualnie jutro tej stomatolog się zapytam czy wie kiedy się powinno pójść 😊
Ja bylam z hania. Chodze że starsza co roku na kontrolę chociaz nigdy jej nic nie było. Wolimy kontrolować

reklama
Do góry