I mojaWygląda niemal identycznie jak moja !
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Wybierz się dla własnego spokoju terminy do neurologopedow sa raczej krótkie nawet na NFZ. A zawsze to głową spokojniejszaMoj Kubi nadal nie mowi sylab i nie wiem czy sie wybrac z nim do logopedy
sandra0777
My bylismy u okulisty bo moj Mlody lekko zezuje, ale na badanie dna oka kazala przyjsc jak bedzie mial okolo roku, bo powiedziala ze teraz to za wczesnie.Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia !! Mimo tej przykrej sytuacji jestem z tym pogodzona bo babcia juz ostatnio mocno cierpiała, byla leżąca itp.
Ja z młodą wlasnie zastanawiałam się czy sie wybrać juz do dentysty i do okulisty tak kontrolnie . Ale chyba poczekam aż skonczy roczek bo narazie sie zrobila straszna złośnica. Wymusza jak czegoś nie dostanie, placze, rozwala.
Wszyscy mówią że jest mega grzeczna a ja czasami mam dosc
Wczoraj pękło 10 miesięcy i zdałam sobie sprawę ze za teoche ponad 2 miesiace wracam do pracy. Szok;D nie potrafię sobie tego wyobrazić;p
sandra0777
Nie, kompletnie nicAle to wogole nie mówi mama Dada itd
U mnie dopiero niedawno hania się rozkręciła. I gada teraz jak najęta ja mialam pogadać z basi neurologopeda jak skończy 11 msc ale się odezwałaNie, kompletnie nic
G
gość _199
Gość
Najwidoczniej tak się goją z 25 stycznia bliznyWygląda niemal identycznie jak moja !
Ja jestem w szoku bo zawsze się szybko regenerowałam, no ale mi się rana otworzyła, więc i tak nie jest zle
Ewq9
Ja nigdy nie miałam żadnej operacji, żadnej większej rany więc nie mam porównania ja nie miałam żadnych problemów z nią więc może taki mój urok że tak wyglądaNajwidoczniej tak się goją z 25 stycznia blizny
Ja jestem w szoku bo zawsze się szybko regenerowałam, no ale mi się rana otworzyła, więc i tak nie jest zle
marta18691
Ja też nie miałam problemów ani żeby coś się rozeszło Niewiem 4cc chyba bym nie przeżyła ale są takie co mają i 5ccJa nigdy nie miałam żadnej operacji, żadnej większej rany więc nie mam porównania ja nie miałam żadnych problemów z nią więc może taki mój urok że tak wygląda
Bylas u lekarza po skierowanie do fizjo?Ja też nie miałam problemów ani żeby coś się rozeszło Niewiem 4cc chyba bym nie przeżyła ale są takie co mają i 5cc
reklama
G
gość _199
Gość
Ja miałam sporo kolczyków i po żadnym ani śladu, tatuaż też fajnie się zagoił, a tu taka dupa :/Ja nigdy nie miałam żadnej operacji, żadnej większej rany więc nie mam porównania ja nie miałam żadnych problemów z nią więc może taki mój urok że tak wygląda