reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A my wczoraj pieklysmy ciasteczka. 😀 zjadła trzy za jednym zamachem 😯😊

Załączniki

• Screenshot_2021-12-13-12-16-01-946_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2021-12-13-12-16-01-946_com.facebook.orca.jpg
    277,8 KB · Wyświetleń: 42
Proszę bardzo. 😊 ja dałam 2 łyżki rodzynek zamiast 3. A syrop daktylowy zrobiłam tak : dwa daktyle zalałam 50ml gorącej wody, odstawilam na pół godziny i zblendowalam :)

Załączniki

• Screenshot_2021-12-13-12-26-18-318_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-13-12-26-18-318_com.miui.gallery.jpg
    229,8 KB · Wyświetleń: 52
My dzis dowiedzieliśmy się ze moja babcia niedługo umrze. Niestety wiek + choroby zrobiły swoje i lekarz twierdzi ze to kwestia kilku dni. Takze dziewczyny u mnie na swieta szykuje się pogrzeb. Dzis sie troche podlamalam bo bylysmy dosc związane z babcia. I mloda chyba wyczula nastrój bo tak dala w kość ;/ i padla o 20 przy butli mleka w naszym łóżku.
Kurde my w sobotę mieliśmy pogrzeb 😓nie są za wesołe swieta mi moja babcia zostala tylko 79lat ma i bardzo z niaz zżyta byłam tylko daleko mieszka 500km nawet prponowalam jej żeby przyjechała na święta do nas ale nie bo ktoś musi domu pilnować sama tam jest dziadek już dawno zmarł z 15lat temu

Kurde my w sobotę mieliśmy pogrzeb 😓nie są za wesołe swieta mi moja babcia zostala tylko 79lat ma i bardzo z niaz zżyta byłam tylko daleko mieszka 500km nawet prponowalam jej żeby przyjechała na święta do nas ale nie bo ktoś musi domu pilnować sama tam jest dziadek już dawno zmarł z 15lat temu
My babcie zawsze na zimę do siebie(znaczy teraz już moja mama) bierzemy, też jest na wsi 300 km od nas, ale nie chcę żeby musiała sama palić w piecu itp. ale też długo ją przekonywaliśmy.

Dziewczyny nam sie rodzina "powiększy" . Moim prezentem wigilijnym będzie mały kociak 😍😍

Cudne bobasy❤️ U nas zęby chyba idą, nagle takiego kataru Ida dostała, masakra, po 5 razy dziennie jej odciągam. Czytam, że jeśli występuje katar bez innych objawów to może być od zębów. Zanim wyjdą wszystkie to ja chyba osiwieje. Wczoraj byliśmy na urodzinach Matyldy kolegi z przedszkola, zaprosił Matyldę i jeszcze jednego kolegę. Ogólnie nie znamy się z rodzicami z przedszkola, bo akurat Matylda i ten Alek doszli do grupy. No i słuchajcie, ojciec tego chłopca przywiózł go, odwinął się na pięcie i pojechał😳 Zostawił syna z kompletnie obcymi ludźmi, których widział po raz pierwszy w życiu. Wtf?!
No normalne moja Kinga też była sama u koleżanki a jej mamy też nie znam tak tylko na dzień dobry 🙈Natalia nawet poszła ze mną i została tam 😂one bawiły się świetnie a matka na tel patrzyła czy nie zadzwoni mama koleżanki

reklama
Do góry