a zasypia dalej sam na noc?Jednym się pocieszam, że moj diabełek zasypia ///odpukac/// prawie zawsze między 19 a 20 i raczej nie mamy z tym problemu. I śpi tak do 7 z hakiem. Bo jak sobie pomyślę że by szalal do 22 czy 23 to mi się słabo robi , on jest nadpobudliwy na bank
reklama
ale słodziak !!!I czwarty dwa oblicza mojego dziecka
Maluszek001
Fanka BB :)
Daj przepis!A my wczoraj pieklysmy ciasteczka. zjadła trzy za jednym zamachem
Maluszek001
Maluszek001
I nie mam termoobiegu, więc pieklam na góra/dół w 200 stopniach przez chyba 15 minutProszę bardzo. ja dałam 2 łyżki rodzynek zamiast 3. A syrop daktylowy zrobiłam tak : dwa daktyle zalałam 50ml gorącej wody, odstawilam na pół godziny i zblendowalam
marta18691
Kurde my w sobotę mieliśmy pogrzeb nie są za wesołe swieta mi moja babcia zostala tylko 79lat ma i bardzo z niaz zżyta byłam tylko daleko mieszka 500km nawet prponowalam jej żeby przyjechała na święta do nas ale nie bo ktoś musi domu pilnować sama tam jest dziadek już dawno zmarł z 15lat temuMy dzis dowiedzieliśmy się ze moja babcia niedługo umrze. Niestety wiek + choroby zrobiły swoje i lekarz twierdzi ze to kwestia kilku dni. Takze dziewczyny u mnie na swieta szykuje się pogrzeb. Dzis sie troche podlamalam bo bylysmy dosc związane z babcia. I mloda chyba wyczula nastrój bo tak dala w kość ;/ i padla o 20 przy butli mleka w naszym łóżku.
G
gość _199
Gość
My babcie zawsze na zimę do siebie(znaczy teraz już moja mama) bierzemy, też jest na wsi 300 km od nas, ale nie chcę żeby musiała sama palić w piecu itp. ale też długo ją przekonywaliśmy.Kurde my w sobotę mieliśmy pogrzeb nie są za wesołe swieta mi moja babcia zostala tylko 79lat ma i bardzo z niaz zżyta byłam tylko daleko mieszka 500km nawet prponowalam jej żeby przyjechała na święta do nas ale nie bo ktoś musi domu pilnować sama tam jest dziadek już dawno zmarł z 15lat temu
Dziewczyny nam sie rodzina "powiększy" . Moim prezentem wigilijnym będzie mały kociak
marta18691
No normalne moja Kinga też była sama u koleżanki a jej mamy też nie znam tak tylko na dzień dobry Natalia nawet poszła ze mną i została tam one bawiły się świetnie a matka na tel patrzyła czy nie zadzwoni mama koleżankiCudne bobasy U nas zęby chyba idą, nagle takiego kataru Ida dostała, masakra, po 5 razy dziennie jej odciągam. Czytam, że jeśli występuje katar bez innych objawów to może być od zębów. Zanim wyjdą wszystkie to ja chyba osiwieje. Wczoraj byliśmy na urodzinach Matyldy kolegi z przedszkola, zaprosił Matyldę i jeszcze jednego kolegę. Ogólnie nie znamy się z rodzicami z przedszkola, bo akurat Matylda i ten Alek doszli do grupy. No i słuchajcie, ojciec tego chłopca przywiózł go, odwinął się na pięcie i pojechał Zostawił syna z kompletnie obcymi ludźmi, których widział po raz pierwszy w życiu. Wtf?!
reklama
marta18691
SuperMy babcie zawsze na zimę do siebie(znaczy teraz już moja mama) bierzemy, też jest na wsi 300 km od nas, ale nie chcę żeby musiała sama palić w piecu itp. ale też długo ją przekonywaliśmy.
Dziewczyny nam sie rodzina "powiększy" . Moim prezentem wigilijnym będzie mały kociak