reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny dajecie już maluchom posolone rzeczy ? Głównie chodzi mi o mięcho, nie chcę mi się dwóch mięsnych dan robić 🤣
ja jeszcze nie. Czasem daje jej też z talerza swoje danie, ale tak dla spróbowania ;) albo żeby po prostu siedziała spokojnie jak już zjadła a my jeszcze nie :D

My dziś miałyśmy ruskie na obiad❤️ Uwielbiam ruskie ❤️ Robiłam a dziewczyny na bieżąco jadły 😂 Ida trzy wciągnęła 😁 A ja mieszkam na za.upiu i nie dowożą pizzy już do nas😂

Mam tylko plan pracy, a do stycznia muszę oddać dwa rozdziały 🤣 ale ja zawsze wszystko pisze na ostatnio chwilę. Trzeci rozdział praktyczny jak będę pisała, to młody będzie w żłobku, więc będę miała 5 h dziennie na to.
eh te magisterki... pamiętam jak swoją pisałam ;) powinni to wycofać. Sztuka dla sztuki. Nikt nie ma czasu, i są tylko parafrazowaniem innych dzieł autorskich. ZAZWYCZAJ podkreślam :p z całym szacunkiem dla tych, którzy faktycznie coś w swoich pracach napisali odkrywczego ;)

Dziewczyny, a jak sobie radzą Wasze dzieci z BLW? Bo ja jak daje mojej to mam wrażenie, że nic nie zjedzone a wiekszosć na podłodze. Jak dostaje słoiczek to przynajmniej widze ile zjadła. Jak mamy niezmiksowane pokarmy to troche je sama, a troche daje jej do buzi ja... ale nie wiem czy dobrze robie.

reklama
My dziś miałyśmy ruskie na obiad❤️ Uwielbiam ruskie ❤️ Robiłam a dziewczyny na bieżąco jadły 😂 Ida trzy wciągnęła 😁 A ja mieszkam na za.upiu i nie dowożą pizzy już do nas😂
U mnie absurd. Pizzeria którą mam 7 km od siebie odmówiła dowozu bo za daleko, a druga 15 km ode mnie dowiozła mi pizzę za symboliczne 5 zł. I tak się zdobywa Klienta ! Już wolę dać to 5 zł niż wychodzić z domu w taki mróz 😆

Do góry