Ja pizze mam nerwa dziś i mi się marzy!Nie rób smaka, bo akurat takie rzeczy to jem. I to dużo hahaha. Uwielbiam pizzę, albo burgera wege z maczka. Mmmm ale bym zjadła
reklama
ja jeszcze nie. Czasem daje jej też z talerza swoje danie, ale tak dla spróbowania albo żeby po prostu siedziała spokojnie jak już zjadła a my jeszcze nieDziewczyny dajecie już maluchom posolone rzeczy ? Głównie chodzi mi o mięcho, nie chcę mi się dwóch mięsnych dan robić
tak, moja jak widzi, że jem kanapke to podchodzi i otwiera buzie no to dostała już gryza z łososiem wędzonym albo serem pleśniowym ale to tak na ząb raczejU nas zawsze jak sęp siedzi
ja też mam ! okropne to jest !Moja też tak robiła. Ale pocieszam - przeszło jej ja to aż ciarki miałam
brawooo !!!!Zje ruskie pierogi na święta i z mięsem z reszta wszystko zje co będzie chciała w święta zrobila juz 4 kroczki bez trzymania!!!
eh te magisterki... pamiętam jak swoją pisałam powinni to wycofać. Sztuka dla sztuki. Nikt nie ma czasu, i są tylko parafrazowaniem innych dzieł autorskich. ZAZWYCZAJ podkreślam z całym szacunkiem dla tych, którzy faktycznie coś w swoich pracach napisali odkrywczegoMam tylko plan pracy, a do stycznia muszę oddać dwa rozdziały ale ja zawsze wszystko pisze na ostatnio chwilę. Trzeci rozdział praktyczny jak będę pisała, to młody będzie w żłobku, więc będę miała 5 h dziennie na to.
Dziewczyny, a jak sobie radzą Wasze dzieci z BLW? Bo ja jak daje mojej to mam wrażenie, że nic nie zjedzone a wiekszosć na podłodze. Jak dostaje słoiczek to przynajmniej widze ile zjadła. Jak mamy niezmiksowane pokarmy to troche je sama, a troche daje jej do buzi ja... ale nie wiem czy dobrze robie.
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
U mnie absurd. Pizzeria którą mam 7 km od siebie odmówiła dowozu bo za daleko, a druga 15 km ode mnie dowiozła mi pizzę za symboliczne 5 zł. I tak się zdobywa Klienta ! Już wolę dać to 5 zł niż wychodzić z domu w taki mrózMy dziś miałyśmy ruskie na obiad Uwielbiam ruskie Robiłam a dziewczyny na bieżąco jadły Ida trzy wciągnęła A ja mieszkam na za.upiu i nie dowożą pizzy już do nas