Wooow, ale szybko !!! brawko Kochana !!!Dziewczyny można uznać, że Hanka chodzi. Co chwile wstaje i robi po 5 6 kroczków tak jej sie spodobało takze mamy to!!
reklama
Po mamie dusza sportowca starsza tez tak zaczęła chodzicWooow, ale szybko !!! brawko Kochana !!!
Sylwia99
Fanka BB :)
A ja dzisiaj zostawiłam Lenę z moją przyjaciółką, która nie miała styczności z takim małym dzieckiem x lat. Poradziła sobie, Lena grzeczna była po pogrzebie.. U nas rano kaszka albo jogurt, potem mleko, obiadek, ewentualnie pod wieczór jakiś deserek i mleko na noc. W nocy dwa razy pije.
Załączniki
Sylwia99
Super jednak buty będziesz musiała kupićPo mamie dusza sportowca starsza tez tak zaczęła chodzic
Raczej tak no ale trudnoSuper jednak buty będziesz musiała kupić
Ale słodki różowy pączuszekA ja dzisiaj zostawiłam Lenę z moją przyjaciółką, która nie miała styczności z takim małym dzieckiem x lat. Poradziła sobie, Lena grzeczna była po pogrzebie.. U nas rano kaszka albo jogurt, potem mleko, obiadek, ewentualnie pod wieczór jakiś deserek i mleko na noc. W nocy dwa razy pije.
Sylwia99
Oj tak pączuś z niejAle słodki różowy pączuszek
marta18691
FajnaOj tak pączuś z niej
Lenka rozwija się muzycznie superr. Hanka dostala ostatnio tamburyn z bębenkiem i chodzi z tym i hałasujeA ja dzisiaj zostawiłam Lenę z moją przyjaciółką, która nie miała styczności z takim małym dzieckiem x lat. Poradziła sobie, Lena grzeczna była po pogrzebie.. U nas rano kaszka albo jogurt, potem mleko, obiadek, ewentualnie pod wieczór jakiś deserek i mleko na noc. W nocy dwa razy pije.
reklama
Sylwia99
Moja przyjaciółka jest na logopedii i będzie też na Lenie pracę pisała też się śmiała, że rozwija się muzycznie jeszcze mówiła, że wędzidełko będzie trzeba kiedyś podciąć niestety. współczujęLenka rozwija się muzycznie superr. Hanka dostala ostatnio tamburyn z bębenkiem i chodzi z tym i hałasuje