reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A bo widzisz, my to zrobiliśmy tak podstępnie, że niby urywamy kawałek pizzy, a że wyglądem się wiele nie różniło to nie skumał 🙈 haha no sól i cukier to jest to co jak już spróbujesz, to nie da się odspróbować, dlatego póki co Czarek żyje w nieświadomosci, że takie coś istnieje 😂 wczoraj byłam w szoku jak wcinał kisiel bez cukru 😱 ja ogólnie nie jestem jakaś cukrowa, rzadko coś dosładzam, w sumie cukier to tylko do ciasta, ale jak ten kisiel spróbowałam to dla mnie jako osoby, która zna słodki smak, był delikatnie mówiąc, bez szału 😁
Na szczęście poza tą pizza, póki co nie rzuca się za bardzo na to, co my jemy, ale to pewnie dlatego, że zazwyczaj jest najedzony pod korek 🙈😂
To u mnie znowu nie. Zje swoje a jeszcze cmoka jak my coś jemy i już jest przy nas żeby mu dać 😆 rano wypije mleko, ale za 5 min i tak muszę mu dać kromeczke bułeczki lub chlebka z masłem jak my jemy śniadanie 😆

reklama
Czym go karmisz ? Ja mam wrażenie, że moje dziecko niedożywione jest haha. Nie mam zupełnie pomysłów co on może jeść, bo sama niewiele jem.
Jak to niewiele jesz ?
Ja na początku świrowalam, zero cukru, zero soli. A teraz ? Wiadomo że specjalnie nie solę mu czy nie słodzę jedzenia, ale jak się mu zdarzy zjeść taki żurek, czy drożdżówkę ze mną to się nie przejmuje :p

Mój mały dostał na mikołaja dres z Tommy Hilfigera. Zdałam sobie sprawę że to dziecko będzie drożej ubrane niż ja 🤣 mnie nigdy nie będzie stać na takie ciuchy 🤣

Jak to niewiele jesz ?
Ja na początku świrowalam, zero cukru, zero soli. A teraz ? Wiadomo że specjalnie nie solę mu czy nie słodzę jedzenia, ale jak się mu zdarzy zjeść taki żurek, czy drożdżówkę ze mną to się nie przejmuje :p
Ja wiadomo staram się unikać 😂ale jak tak na mnie patrzy to daje 😂my jemy zawsze duzo czosnku a ona lubi to jak mam jej nie dać 😂samo zdrowie 😂😂

Jak to niewiele jesz ?
No ja jem maks dwa posiłki dziennie. Dzisiaj zjadłam płatki z mlekiem i nic więcej, po tym jak robię staremu obiad to mi się już nie chcę 🤣
Ja też już przestałam świrować z super eko zdrowa żywnością 🤣

Ja to cały czas coś jem... Bułkę, drożdżówkę, zupę, drugie danie, potem znowu jakiś cukierek baton. A szczególnie to mnie teraz nawiedza chęć na fastfoody. Najchętniej codziennie był jadła pizzę, kebaba, burgera... I dziwię się że wyglądam już powoli jak mały słoń.
A właśnie 🤔 dawno nie jadłam burgera 🤣🤣
No ja jem maks dwa posiłki dziennie. Dzisiaj zjadłam płatki z mlekiem i nic więcej, po tym jak robię staremu obiad to mi się już nie chcę 🤣
Ja też już przestałam świrować z super eko zdrowa żywnością 🤣

Ja to cały czas coś jem... Bułkę, drożdżówkę, zupę, drugie danie, potem znowu jakiś cukierek baton. A szczególnie to mnie teraz nawiedza chęć na fastfoody. Najchętniej codziennie był jadła pizzę, kebaba, burgera... I dziwię się że wyglądam już powoli jak mały słoń.
A właśnie 🤔 dawno nie jadłam burgera 🤣🤣
Nie rób smaka, bo akurat takie rzeczy to jem. I to dużo hahaha. Uwielbiam pizzę, albo burgera wege z maczka. Mmmm ale bym zjadła 🤣

reklama
Do góry