reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój akurat mycie ząbków raczej lubi, bo można pogryźć szczoteczkę i tatę 🙈 jak mu zawsze przeciera zwilżoną gazą po myciu. Jak widzi jak ja myję zęby, to też się zawsze cieszy 😀 A właśnie, wy jakoś "wypłukujecie" pastę po myciu? Bo szczerze mówiąc to przecieranie jest już trochę męczące, a pewnie i tak coś połyka, chociaż tej pasty jest tak malutko, że nie wiem, czy by tak nie zostawiać 🤔
Ja nakładam tak tyci tyci tej pasty. I niczym potem nie przecieram ani nie wypłukuje, bo ona i tak na początku stara się ją zlizac i połknąć 😅

Mojej Baśce szoroealismy zęby od początku. I ma prawie 6 lat i czyściutkie bez próchnicy zęby. Nie piła słodkich napoi typu Kubusie itp. Słodycze jadla i nadal je bo uwielbia 😂 lody może jesc non stop 😂to jedyne dziecko które 2 tygodnie temu wracając z przedszkola jadla loda 😂 ludzie na mnie patrzyli jak na wariatkę 😂Wszystkie znajome co właśnie dawały słodkie napoje dzieciaki zęby do naprawy. Dlatego serio woda i jeszcxe raz woda!

Załączniki

• Screenshot_20211202_172058_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211202_172058_com.android.chrome.jpg
    263,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Nie bylo mnie tu dwa dni a 15 stron do nadrobienia ;D

Pomysl na szczoteczkę zmyslilam bedzie na święta jako prezent bo dk tej pory myjemy zwykla ;D mlodej wyszly juz obie gorne jedynki a juz pcha sie dwojka ;o w parę dni załapała stanie, człapanie przy meblach i powoli się puszcza.
Dzis byl totalnie beznadziejny dzień. Najpierw mloda pobranie krwi. Spłakała się jak nie wiem bo nie chciało lecieć.... Potem ja poparzyłam rękę robiąc obiad. Q na koniec maz jechać wysłać paczkę i co ?? I cofając przychrzanil w betonowy slup. Cały tyl auta do naprawy... nie wiem czy może być gorzej ;D

Co do szczepien widze ze czesc juz zaszczepiona... ja jeszcze nie i troche gdybam czy iść czy nie. Szczerze to się boję bo tata i brat znieśli strasznie szczepienie. Wujek to samo. Ale tez mam obawy ze znowu zniesiemy covida jak w tamtym roku. A poza tym wracam za chwile do pracy a robie w szpitalu. Wiec bardzo dużo rozmyślam teraz nad zaszczepieniem się.

Do góry