Moja myje bo lubi wibracjeU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy. ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało a wasze dzieci chętnie myją zeby?
reklama
U nas mycie to mega wyzwanie dziś dałam szczotkę żeby sam "umył" i pół szczotki zjedzoneU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy. ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało a wasze dzieci chętnie myją zeby?
Maluszek001
Fanka BB :)
To macie elektryczną? Myslalam, że takim maluchom nie można takiej może jest to jakiś pomysł, bo na mnie się patrzy z zaciekawieniem jak myje elektryczną.Moja myje bo lubi wibracje
Maluszek001
Moja wytyka język i zlizuje pastę do zębów a jak tylko zaczynam myć to płacze i się wyrywa albo ją zagryza i nie chce puścićU nas mycie to mega wyzwanie dziś dałam szczotkę żeby sam "umył" i pół szczotki zjedzone
Mój akurat mycie ząbków raczej lubi, bo można pogryźć szczoteczkę i tatę jak mu zawsze przeciera zwilżoną gazą po myciu. Jak widzi jak ja myję zęby, to też się zawsze cieszy A właśnie, wy jakoś "wypłukujecie" pastę po myciu? Bo szczerze mówiąc to przecieranie jest już trochę męczące, a pewnie i tak coś połyka, chociaż tej pasty jest tak malutko, że nie wiem, czy by tak nie zostawiaćU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy. ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało a wasze dzieci chętnie myją zeby?
rosenberg
Hania ma soniczna z tego co pamiętamTo macie elektryczną? Myslalam, że takim maluchom nie można takiej może jest to jakiś pomysł, bo na mnie się patrzy z zaciekawieniem jak myje elektryczną.
marta18691
Super ja lubię kotki
Ogólnie mamy z 5 kotów to akurat mojej mamy przytulak ulubiony
Sylwia99
Sylwia99
Ja też, ale niekiedy mnie wkurzają, jak wychodzę i wszystkie biegną i miaucząSuper ja lubię kotki
reklama
marta18691
No ja tak miałam Natalia miała kwarrantanne a rodzice sobie chodzą i mogą roznosićGłupota jakiej malo dzieci będą siedziec w domu a ja mogę roznosić gdzie chce.