Głupota jakiej malo dzieci będą siedziec w domu a ja mogę roznosić gdzie chce.No i to jest jeden z absurdów. Znajoma też tak miała, ona miała covid a mąż do pracy chodził, bo szczepiony.
reklama
W sumie racja, trochę słabo, ale jeszcze gorzej jak ktoś chory, a nie idzie na test, żeby nie siedzieć w domu, zwłaszcza jak się względnie dobrze czuje i roznosi... jeszcze pół biedy jakby w domu siedział, ale wiadomo jak jest.No i to jest jeden z absurdów. Znajoma też tak miała, ona miała covid a mąż do pracy chodził, bo szczepiony.
rosenberg
Fanka BB :)
Ja miałam ostatnio robiony test przed przyjęciem z młodym do szpitala i powiedzieli, że w razie pozytywu stary też wejdzie na kwarantannę. A my szczepieniNie są. Sasiedzi ostatnio też tak mieli. On chory ona szczepiona i wolna, dzieci uziemione
rosenberg
Jestem w szoku że tak jest kto to w ogóle wymyślił ten kraj jest pełen absurdówGłupota jakiej malo dzieci będą siedziec w domu a ja mogę roznosić gdzie chce.
Sylwia99
Moja Siostra miała covida, jej teściowa jest zaszczepiona i nie miała kwarantanny, a trochę słabo się czuła. Za to teść 17 dni kwarantanny, 3 dni po zrobionym teście, jej mąż zrobił test, bo się źle czuł, wyszedł mu pozytywny i teściowi kwarantanna się przedłużyła.
Maluszek001
Potwierdzam. Oliwia miała covida, a ja z racji że jestem zaszczepiona to nie miałam kwarantanny. Partner nie szczepiony i siedział 17 dniNie są. Sasiedzi ostatnio też tak mieli. On chory ona szczepiona i wolna, dzieci uziemione
Maluszek001
U nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy. ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało a wasze dzieci chętnie myją zeby?Kurczę, wszystkie o tych zębach piszecie, może i u nas, w sumie ostatnio się znów mocniej ślinił i gryzie co popadnie a ja już uznałam, że skoro 8 zębów ma, to na pierwszy rok życia już mamy spokój, chociaż w sumie u nas dotąd zęby bezobjawowo raczej przechodził.
G
gość _199
Gość
Wyrywa się jak tylko możeU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy. ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało a wasze dzieci chętnie myją zeby?
reklama
rosenberg
Raczej chętnie. Tylko chce zjeść szczoteczkęU nas też 8 zebow i bardzo liczę na to, że będzie trochę przerwy. ogolnie ciężko jej tam spojrzeć, bo zaraz zaczyna płakać... Myć też nie chce jakby ją ciągle coś tam bolało a wasze dzieci chętnie myją zeby?