reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
jeśli licówki to tylko porcelanowe polecamKorony można zakładac tez na zdrowe żeby, trochę je spiluja i nakładają. Ja tam wolalabym licówki i zrobić sobie American smile
No ale po co to robić?? Żeby założyć koronę, to trzeba ząb spiłować do zera praktycznie i jeszcze po bokach, żeby ta korona "weszła" w dziąsło i się trzymała. Mi tam się licówki nie podobają, sztuczne takie, ale wybielanie by mi się przydało tylko, że ja piję czarną kawę non stop, wiec białymi zębami długo bym się pewnie nie nacieszyła no i korony by się wtedy odznaczały, bo są w kolorze pozostałych zębówKorony można zakładac tez na zdrowe żeby, trochę je spiluja i nakładają. Ja tam wolalabym licówki i zrobić sobie American smile
rosenberg
Fanka BB :)
Jak będę bogata to też sobie kiedyś zrobię. To od razu odmładza, odświeża, bez mejkapu się lepiej wyglądaKorony można zakładac tez na zdrowe żeby, trochę je spiluja i nakładają. Ja tam wolalabym licówki i zrobić sobie American smile
Oj tak. Licówki porcelanowe i człowiek wygląda mlodziej kiedyś może uzbieram ale to nie szybko chyba, że Hania mi da z nowego ładuJak będę bogata to też sobie kiedyś zrobię. To od razu odmładza, odświeża, bez mejkapu się lepiej wygląda
Masz zrobione?jeśli licówki to tylko porcelanowe polecam
G
gość _199
Gość
Mam z Pepco kurtkę i poszła cała na szwach. Podziękuję za ich kurtki :/@ness. W pepco sa
reklama
I ja tak samo….Jak będę bogata to też sobie kiedyś zrobię. To od razu odmładza, odświeża, bez mejkapu się lepiej wygląda