Oo dzielo za podesłanie. Zaraz zamawiam. Bo niestety pierwszy b box przegrał z małą ;D
reklama
Tez to slyszalam moja mama latała z nożem ta się darła a ta z nożem myslalam, że jej przywalę ja trę bolące miejsceMoja siora masłem zimnym smaruje od razu
Dziewczyny które mają jakiś plan dnia z dzieciakami. Jak to u Was wygląda ? U nas nadal 3 drzemki ale chce to zredukować do 2 bo widzę że mala zaczyna mi z jednej rezygnować. Ale kompletnie mi to rozjeżdża jej czas posiłków;D
I co dajecie dzieciakom do jedzenia ? U nas tylko narazie dobrze wchodzi obiadek i rano kasza. Wieczorem mus. Chciałabym jeszcze drugie śniadanie zastąpić czymś zamiast mleka ale nie mam pomysłu.
I co dajecie dzieciakom do jedzenia ? U nas tylko narazie dobrze wchodzi obiadek i rano kasza. Wieczorem mus. Chciałabym jeszcze drugie śniadanie zastąpić czymś zamiast mleka ale nie mam pomysłu.
G
gość _199
Gość
Owsianka, albo omlet z masłem orzechowym, Alek uwielbiaDziewczyny które mają jakiś plan dnia z dzieciakami. Jak to u Was wygląda ? U nas nadal 3 drzemki ale chce to zredukować do 2 bo widzę że mala zaczyna mi z jednej rezygnować. Ale kompletnie mi to rozjeżdża jej czas posiłków;D
Ja ostatnio dałam jaglankę z powidłami bez cukru, to wjechała ładnie (następną planuję dać taką jak sama jem, z mleczkiem kokosowym i malinami, tylko bez syropu klonowego), ale dawałam też omleta, jajecznicę, kaszkę z owocami albo po prostu chleb czy bułkę z powidłami albo twarożkiem. Tylko u mnie to jest takie porządniejsze drugie śniadanie, czasem daje wtedy obiadek, bo na pierwszy posiłek daję mu mleko.Dziewczyny które mają jakiś plan dnia z dzieciakami. Jak to u Was wygląda ? U nas nadal 3 drzemki ale chce to zredukować do 2 bo widzę że mala zaczyna mi z jednej rezygnować. Ale kompletnie mi to rozjeżdża jej czas posiłków;D
O jaka piekna palemka az zaraz wrzuce naszą i widze ze nie siedzi na tylku bo guz nabityPozdrowionka od sisi
U nas ppdobna dieta. Na sniadanie czesto kaszka (z helpa) na mleku migdalowym z jakimis owocami, jakecznica, albo chleb z … w zaleznosci co jest w lodowce. Ja ostatnio pomiedzy glownymi ppsilkami daje jeszcze przekaski, najczesciej gotowane jablko z cynamonem, albo gruszka, albo jakis jogurt.Ja ostatnio dałam jaglankę z powidłami bez cukru, to wjechała ładnie (następną planuję dać taką jak sama jem, z mleczkiem kokosowym i malinami, tylko bez syropu klonowego), ale dawałam też omleta, jajecznicę, kaszkę z owocami albo po prostu chleb czy bułkę z powidłami albo twarożkiem. Tylko u mnie to jest takie porządniejsze drugie śniadanie, czasem daje wtedy obiadek, bo na pierwszy posiłek daję mu mleko.
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Nie ślizga się w tych polspioszkach??? Mój nic na stopach nie może mieć bo zaraz robi szpagaty i ciągle leci na łeb na szyję.i się ślizga. Nawet te skarpetki z antyposlizgami nie zdają egzaminu bo mu się obkrecaja na stopachCześć ciotki !