Ja mam kurtke i spodnie na szelkach taki komplet. Oczywiscie uzywany kupilamJa wlasnie sprzedałam kombinezon, wolę jednak kurtkę haha.
reklama
Tez bym juz bardzo chciala mloda oduczyc…. ale za nic sie nie chce zlapac mleka sztucznego smoka tez nie chce. I co tu robic !??Dziewczyny o co chodzi z oduczaniem dziecka od piersi na gorzki paluszek ?
Ja tez slyszalam o musztardzie
Ale na 100% to nie sa jeszcze swiadome „slowa”. Raczej sie bawi w ten sposób.Nasza tak: mama, tata, bam, bau, dada. Smiesznie gada jak jest zla i nas opieprza to jedzie wszystko po kolei i z takim przekąsem
G
gość _199
Gość
O a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.Ja mam kurtke i spodnie na szelkach taki komplet. Oczywiscie uzywany kupilam
Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.Tez bym juz bardzo chciala mloda oduczyc…. ale za nic sie nie chce zlapac mleka sztucznego smoka tez nie chce. I co tu robic !??
Ja tez slyszalam o musztardzie
Mikstura
Fanka BB :)
Oj ja nocne to też bym chętnie oddałaO a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.
Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.
rosenberg
Fanka BB :)
Ja wstępnie wracam do pracy w pierwszej połowie przyszłego roku i ostatnio jak się zastanowiłam to ja nie wiem jak to przeżyje. Że tyle razy będę w nocy wstawać i potem jeszcze rano się zbierać do roboty już teraz czasami jak osa chodzę jak się często obudzi w nocy. A co dopiero później...O a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.
Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.
Dobrze, ze nie zjadł bo chyba by chodził po ścianachDziewczyny u nas taka super nocka że rano do kaszki młodemu kawę nasypałam koszmarne są dla mnie te ranki, jestem nieprzytomna
Ja notorycznie zalewam kawe zimna wodabo oczywiście nie widzę na oczyDziewczyny u nas taka super nocka że rano do kaszki młodemu kawę nasypałam koszmarne są dla mnie te ranki, jestem nieprzytomna
Ja to rozważam pójście do pracy na nocki, bo wtedy nie będę musiała wstawać w nocyJa wstępnie wracam do pracy w pierwszej połowie przyszłego roku i ostatnio jak się zastanowiłam to ja nie wiem jak to przeżyje. Że tyle razy będę w nocy wstawać i potem jeszcze rano się zbierać do roboty już teraz czasami jak osa chodzę jak się często obudzi w nocy. A co dopiero później...
Dobrze, ze nie zjadł bo chyba by chodził po ścianach
reklama
z cocdrillo, rozmiar 80 wzięłąm (oni mają dużą rozmiarówkę). W sumie to jeszcze nie przymierzałam spodni ale jak cos to planuje podwinąć nogawki. kurtke raz założyłam i trzeba było podwinąć rękawy.O a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.
To moja ostatnio się rozkręciła z jedzeniem stałych pokarmów. Chyba odkąd zaczęłam jej dawac jeszcze dwie doatkowe przekąski. Najgorzej jej wchodzi śniadanie.. po przyssanej nocy Już trudno, jak nie bedzie chciała innego mleka to będziemy próbowali odstawiać bez mieszanki i tyle. Ale co ja tam wiem jak to bedzie wyglądało (mam nadzieje, że nie skończe z 1,5 rocznym dzieckiem na piersi - ja akurat nie chce tak długo karmić) - bo już dużo sobie zakładałam i nie wyszło