reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja mam kurtke i spodnie na szelkach :) taki komplet. Oczywiscie uzywany kupilam 😂
O a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.
Tez bym juz bardzo chciala mloda oduczyc…. 😵‍💫 ale za nic sie nie chce zlapac mleka sztucznego 🥴 smoka tez nie chce. I co tu robic !?? 😪

Ja tez slyszalam o musztardzie 🤣🤣🤣
Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.

Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.
Ja wstępnie wracam do pracy w pierwszej połowie przyszłego roku i ostatnio jak się zastanowiłam to ja nie wiem jak to przeżyje. Że tyle razy będę w nocy wstawać i potem jeszcze rano się zbierać do roboty 🥺 już teraz czasami jak osa chodzę jak się często obudzi w nocy. A co dopiero później...
Dziewczyny u nas taka super nocka że rano do kaszki młodemu kawę nasypałam😂 koszmarne są dla mnie te ranki, jestem nieprzytomna 🥴
Dobrze, ze nie zjadł bo chyba by chodził po ścianach :D

Ja wstępnie wracam do pracy w pierwszej połowie przyszłego roku i ostatnio jak się zastanowiłam to ja nie wiem jak to przeżyje. Że tyle razy będę w nocy wstawać i potem jeszcze rano się zbierać do roboty 🥺 już teraz czasami jak osa chodzę jak się często obudzi w nocy. A co dopiero później...

Dobrze, ze nie zjadł bo chyba by chodził po ścianach :D
Ja to rozważam pójście do pracy na nocki, bo wtedy nie będę musiała wstawać w nocy😂

reklama

z cocdrillo, rozmiar 80 wzięłąm (oni mają dużą rozmiarówkę). W sumie to jeszcze nie przymierzałam spodni :D ale jak cos to planuje podwinąć nogawki. kurtke raz założyłam i trzeba było podwinąć rękawy.

To moja ostatnio się rozkręciła z jedzeniem stałych pokarmów. Chyba odkąd zaczęłam jej dawac jeszcze dwie doatkowe przekąski. Najgorzej jej wchodzi śniadanie.. po przyssanej nocy :p Już trudno, jak nie bedzie chciała innego mleka to będziemy próbowali odstawiać bez mieszanki i tyle. Ale co ja tam wiem jak to bedzie wyglądało (mam nadzieje, że nie skończe z 1,5 rocznym dzieckiem na piersi - ja akurat nie chce tak długo karmić) - bo już dużo sobie zakładałam i nie wyszło :D🤣

Do góry