Mój tam coś mówi w stylu mamama i inne tego typu, ale to już od dawna, teraz może częściej i wyraźniej słychać "mama", ale czy to świadomymi sylabami można nazwać to nie wiem, raczej przypadkowy zbitek literCzy wszystkie nasze Maluszki na forum wypowiadaja juz sylaby?
reklama
G
gość _199
Gość
Ale.ladnie.U mnie dziewczyny zaczynam święta hanka zapatrzona w lampki
My robimy remont, pewnie do świąt się nie wyrobimy ze wszystkim, więc nie będzie pięknych dekoracji
sandra0777
Fanka BB :)
Pieknie i klimatycznieU mnie dziewczyny zaczynam święta hanka zapatrzona w lampki
sandra0777
Mialam na mysli chociaz nieswiadome sylaby, bo moj nic w tym stylu i zaczynam sie martwic. Dzisiaj bylismy u okulisty i Mlody lekko zezuje i trzeba zrobic bardziej szczegolowe badania.
U mnie jest tylko ee, nie ma mama tata ddada.Mialam na mysli chociaz nieswiadome sylaby, bo moj nic w tym stylu i zaczynam sie martwic. Dzisiaj bylismy u okulisty i Mlody lekko zezuje i trzeba zrobic bardziej szczegolowe badania.
Maluszek001
Moja najczęściej mamama. Czasami zdarzy się coś innego, ale to sporadycznie.Czy wszystkie nasze Maluszki na forum wypowiadaja juz sylaby?
Maluszek001
No w łódzkim od rana snieg pada na przemian z deszczem nie lubię takiej pagodyJestem w Łódzkim i normalnie śnieżyca i podobno tak ma być tutaj aż do wtorku
reklama
rosenberg
Hmmm mój młody mamamama babababa dadadada nianiania memememe, ale on jest szalony, jak chodzimy wózkiem po sklepie to gada do siebie cały czas. Natomiast właśnie powiem Ci, że mój bratanek nie był taki rozmowny w tym samym wieku, a dość szybko zaczął mówić, nie pamiętam żeby mówił sylaby wcześniej, chyba bardzo sporadycznieMialam na mysli chociaz nieswiadome sylaby, bo moj nic w tym stylu i zaczynam sie martwic. Dzisiaj bylismy u okulisty i Mlody lekko zezuje i trzeba zrobic bardziej szczegolowe badania.