A ja tam jestem zdania że życie pisze różne scenariusze. Więc nigdy nie ma pewności że kiedyś nam czegoś w życiu nie zabraknie i będziemy potrzebowali pomocy. Natomiast uważam że ludzią którzy nadużywają alkoholu bezwzględnie powinni zabierać 500+ i inne zapomogi. Przez cały proceder 500+ bardzo dużo dzieci wychowuje się w patologicznych środowiskach i nie mają szansy na znalezienie normalnej rodziny. Mam znajomych którzy czekają na adopcję już 3 lata i ludzie w ośrodkach adopcyjnych mówią wprost że bardzo dużo dzieci tkwi w patologicznych rodzinach gdzie jest alkohol i przemoc ale ze względu na korzyśći materialne tacy ''rodzice" bardzo walczą o dzieci.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Teraz ciężko z pracą albo dojazdy niewiadomo gdzieś albo wymagania zbyt duże...ja bym chciała iść do pracy ale nie mam z kim dzieci zostawić więc sama sobie radzę że wszystkim
marta18691
No tak to prawda dużo jest patologiA ja tam jestem zdania że życie pisze różne scenariusze. Więc nigdy nie ma pewności że kiedyś nam czegoś w życiu nie zabraknie i będziemy potrzebowali pomocy. Natomiast uważam że ludzią którzy nadużywają alkoholu bezwzględnie powinni zabierać 500+ i inne zapomogi. Przez cały proceder 500+ bardzo dużo dzieci wychowuje się w patologicznych środowiskach i nie mają szansy na znalezienie normalnej rodziny. Mam znajomych którzy czekają na adopcję już 3 lata i ludzie w ośrodkach adopcyjnych mówią wprost że bardzo dużo dzieci tkwi w patologicznych rodzinach gdzie jest alkohol i przemoc ale ze względu na korzyśći materialne tacy ''rodzice" bardzo walczą o dzieci.
G
gość _199
Gość
To na kolejne dzieci, a na mam jednoJedynie jeszcze będzie jeszcze ten nowy program 1000zl przez rok lub 500zl przez 2lata...no a jak się skończy to ciężko będzie ogólnie
marta18691
No takTo na kolejne dzieci, a na mam jedno
Ja też muszę pracy nowej szukać niestety, bo nie mogę sobie pozwolić na 2 zmiany takze tez bedzie ciezko niestetyJa mam to samo. Bo o ile Lena zostanie z babcią, to martwię się o pracę.
Ja serio nie mofe o tym nowym ladzieTo na kolejne dzieci, a na mam jedno
A ja dalej nie ogarnęłam o co w nim chodziJa serio nie mofe o tym nowym ladzie
reklama
U nas w sumie dwie, ale ta druga trwała 10 minale może do 20 wytrzymaJejku, dzisiaj jedna drzemka tylko i padł już teraz się boje o której wstanie jak tak wcześnie poszedł spać