Matkooo ! 2,5h drzemki !!! Wiele bym dala za to ! zazdroA u nas jak dwa dni miała po jednej drzemce przedwczoraj 2,5 godziny, wczoraj 2 godziny i 20 minut, tak dzisiaj już potrzebowała dwóch drzemek. I spała jakoś niecałe 3 godziny.
Ciężkie pierwsze pół roku przed nami kobiety, a niby nowy rok, lepszy
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Mi się udało. Pracowałyśmy w jednym dziale z koleżanką. Jak ja poszłam na L4 to zatrudnili kolejną dziewczynę i bałam się że nie będę miała gdzie wracać. A tu się okazało że koleżanka w ciąży i poszła na L4. Ostatnio dyrektor do mnie dzwonił pytać czy na pewno wrócę do pracy bo nowa sobie nie daje rady samaSkoczyla mi się umowa i mi nie przedluzy, bo na moje miejsce przyszła inna dziewczyna...
marta18691
Ciekawy jaki będzie przyszły rok oby był lepszyA u nas jak dwa dni miała po jednej drzemce przedwczoraj 2,5 godziny, wczoraj 2 godziny i 20 minut, tak dzisiaj już potrzebowała dwóch drzemek. I spała jakoś niecałe 3 godziny.
Ciężkie pierwsze pół roku przed nami kobiety, a niby nowy rok, lepszy
marta18691
To farta masz od kiedy masz zamiar wrócić do pracyMi się udało. Pracowałyśmy w jednym dziale z koleżanką. Jak ja poszłam na L4 to zatrudnili kolejną dziewczynę i bałam się że nie będę miała gdzie wracać. A tu się okazało że koleżanka w ciąży i poszła na L4. Ostatnio dyrektor do mnie dzwonił pytać czy na pewno wrócę do pracy bo nowa sobie nie daje rady sama
marta18691
Z tą pracą coraz to gorzejŁącze się z Wami w bólu... Też się dowiedzialam, że od lutego nie mam pracy
To zazdroTo że np. dostanę 12 tys na 2 dziecko...
U nas też jest tragedia z usypianiem wcześniej usypiał przy butli. A teraz to robi wszystko żeby tylko nie iść spać. Nawet jak w dzień nie ma drugiej drzemki to z zasypianiem na noc jest tragediaMój już w ogole nie śpi. Jest coraz gorzej, w łóżeczku nie chcę sam już usypiać, za dnia śpi góra pół h. Po prostu nie wiem co mu jest.. co chwilę wstaje I się kręci :/
U nas 40 minut usypiania, a widać że śpiący jak nie wiem co ale spać nie chce nie wiem o co chodziMój by pewnie też wytrzymał, ale mi się już nie chciało, więc wolałam żeby poszedł spać
Mój facet dzisiaj pracuje do 2:00 chyba będę musiała się jutro zlitować i wziąć młodego jak się obudzi, żeby tata mógł pospać
sandra0777
U nas ze spaniem to samo-pada, ale spac nie moze. 1,5 godziny usypiania i juz 4 pobudki z mega placzem
reklama
Witam w drużynie. Mloda w nocy nie spi prawie wogole. Staje przez sen, raczkuje przez sen, kreci się. W dzien api po pol h.....Mój już w ogole nie śpi. Jest coraz gorzej, w łóżeczku nie chcę sam już usypiać, za dnia śpi góra pół h. Po prostu nie wiem co mu jest.. co chwilę wstaje I się kręci :/
Dzis rozmawialam ze znajoma mowi ze jej maly mial tez taki etap kolo 10 miesiąca. Takze czekam jak na zbawienie dnia kiedy to przejdzie !