reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A u nas jak dwa dni miała po jednej drzemce przedwczoraj 2,5 godziny, wczoraj 2 godziny i 20 minut, tak dzisiaj już potrzebowała dwóch drzemek. I spała jakoś niecałe 3 godziny. :)
Ciężkie pierwsze pół roku przed nami kobiety, a niby nowy rok, lepszy 🙄
Matkooo ! 2,5h drzemki !!! Wiele bym dala za to ! 😍 zazdro 😭

reklama
Skoczyla mi się umowa i mi nie przedluzy, bo na moje miejsce przyszła inna dziewczyna...
Mi się udało. Pracowałyśmy w jednym dziale z koleżanką. Jak ja poszłam na L4 to zatrudnili kolejną dziewczynę i bałam się że nie będę miała gdzie wracać. A tu się okazało że koleżanka w ciąży i poszła na L4. Ostatnio dyrektor do mnie dzwonił pytać czy na pewno wrócę do pracy bo nowa sobie nie daje rady sama 😆

Mi się udało. Pracowałyśmy w jednym dziale z koleżanką. Jak ja poszłam na L4 to zatrudnili kolejną dziewczynę i bałam się że nie będę miała gdzie wracać. A tu się okazało że koleżanka w ciąży i poszła na L4. Ostatnio dyrektor do mnie dzwonił pytać czy na pewno wrócę do pracy bo nowa sobie nie daje rady sama 😆
To farta masz od kiedy masz zamiar wrócić do pracy 🙂

Mój już w ogole nie śpi. Jest coraz gorzej, w łóżeczku nie chcę sam już usypiać, za dnia śpi góra pół h. Po prostu nie wiem co mu jest.. co chwilę wstaje I się kręci :/
U nas też jest tragedia z usypianiem🤯 wcześniej usypiał przy butli. A teraz to robi wszystko żeby tylko nie iść spać. Nawet jak w dzień nie ma drugiej drzemki to z zasypianiem na noc jest tragedia😭

Mój by pewnie też wytrzymał, ale mi się już nie chciało, więc wolałam żeby poszedł spać 😂😂

Mój facet dzisiaj pracuje do 2:00 :( chyba będę musiała się jutro zlitować i wziąć młodego jak się obudzi, żeby tata mógł pospać
U nas 40 minut usypiania, a widać że śpiący jak nie wiem co ale spać nie chce 😭 nie wiem o co chodzi 🥵

reklama
Mój już w ogole nie śpi. Jest coraz gorzej, w łóżeczku nie chcę sam już usypiać, za dnia śpi góra pół h. Po prostu nie wiem co mu jest.. co chwilę wstaje I się kręci :/
Witam w drużynie. Mloda w nocy nie spi prawie wogole. Staje przez sen, raczkuje przez sen, kreci się. W dzien api po pol h.....
Dzis rozmawialam ze znajoma mowi ze jej maly mial tez taki etap kolo 10 miesiąca. Takze czekam jak na zbawienie dnia kiedy to przejdzie !;)

Do góry