reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój brat zmarł jak miał 3.5 roku na guza mózgu. Do tej pory nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czuje moja mama, bo mi na same wspomnienia pęka serce... 🥺 widok chorych dzieci na oddziałach jest przerażający. Też wpłacam co jakis czas pieniadze, chociaż w ten sposób mogę pomoc innym. I właśnie tak jak piszecie, najważniejsze jest zdrowie naszych bliskich, nawet jak jesteśmy mega zmęczone, to warto o tym pamiętać. Chociaż jak moja gwiazda wczoraj nie spała do 23 to miałam ochotę się spakować i wyjść 🤪
W codzienności nie pamięta się o ważnych sprawach, i rzeczy malo istatne wydają nam się tragiczne. Jak Twoi rodzice to przezyli😥😥 bylas na świecie juz? Bardzo mi przykro, że Twoja rodzinę spotkała taka tragedia

reklama
Dziewczyny Hania uwielbia stać bez trzymanki 😂😂i zaczęła chodzic z pchaczem 😂😂 takze go schowałam 😂😂

Załączniki

• Screenshot_20211121_110553_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211121_110553_com.android.gallery3d.jpg
    343,7 KB · Wyświetleń: 92
Nooo ja w nocy spac nje moglam. O ciagle gdzieś z tyłu głowy mi to siedziało... Ze dzis jest wszystko dobrze, a za tydzień może być źle... Ty ostatnio przeżywałaś z Filipem chwile grozy, i czuć taka bezsilność nie wyobrażam sobie.. Mam nadzieję dziewczyny, że nigdy nie będziemy musiały się z tym zmierzyc! Życzę nam i naszym bliskim zdrowia, a reszta jakos zawsze się ułoży
Powiem Ci szczerze, że byłam dość spokojna bo już swoje też przeżyliśmy w szpitalach i nauczyłam się trochę, że moje zamartwianie nic nie zmieni - nie sprawi np, że dziecko będzie zdrowe. Więc staram się wrzucić na luz bo mój stres może się odbić na młodym. Sralam pod siebie dopiero jak już nas zaprowadzili na samo badanie, to czekanie pod pracownia, mózg podsuwa różne czarne scenariusze od razu :/ no i potem czekanie na wynik też najgorsze - mieliśmy mieć po kilku dniach, ale na szczęście opis był w sumie parę godzin po badaniu już. Największa ulga jednak jak się słyszy, że jest ok... I potem poczucie winy, że narzekałam na "pierdoły" a i tak mam dobrze, np sąsiadka z łóżeczka obok na sali już tak dobrze nie miała :(

Tak, jestem o 15 lat starsza. U nas wydaje mi sie, że jest jeszcze gorzej, bo to były bliźniaki. I jeden brat żyje, a drugi nie 🥺 minęło 6 lat od śmierci, a brat dalej pamięta o tym zmarłym i często o niego pyta. 🥺
Straszne. Nawet nie próbuje sobie wyobrazić jaka to musi być strata...

Ale ta Szwajcaria daje szanse na przezycie, czy na pare miesiecy dodatkowych życia?

Straszne, ja sie popłakałam jak to czytalam. Bardzo przyzywam takie rzeczy odkąd mi sie córka urodzila, to straszne przez co ludzie muszą przechodzic… brak słów… 😞
Raczej na dodatkowe miesiące życia :(

Link do: 7-letnia Liliana z Elbląga walczy o życie !!! | zrzutka.pl mnie to taki smutek ogarnia 😥😥 co takie dziecko winne.... Dla mnie serio to za dużo.. I wiem, że są miliona dzieci które potrzebują pomocy, ale jak coś się dzieje tak blisko te jescze mocniej serce krwawi
Nie ma sprawiedliwości, nie mogę się z tym pogodzić ze niewinne dzieci są skazane na takie cierpienie! Mam nadzieję że uda się zebrać potrzebne pieniądze na wyjazd!

reklama
Do góry