reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kurcze tak czytam o tej dziewczynce i serce się kraja... U mnie w okolicy znajomi zbierają też na chłopczyka 5 miesięcznego. Ma serce po drugiej stronie ciała i wadę jakąś. Sumy do zebrania kolosalne a rodzice w takich sytuacjach walczą jak lwy

A tak apropo naszych dzieciaków. Czy tk możliwe że nasze dzieciaki moga mieć teraz jalos skok? Powiem Wam ze ja mam dość. Od kilku dni mega problem z usypianie, kreci się, wierci, wstaje na nogi. Mega płaczliwa jest. Wróciło znowu jak przy poprzednim skoku noszenie i bujanie na rękach. Usypianie na rękach.... w nocy poplakuje, dzien to samo....

reklama
A tak apropo naszych dzieciaków. Czy tk możliwe że nasze dzieciaki moga mieć teraz jalos skok? Powiem Wam ze ja mam dość. Od kilku dni mega problem z usypianie, kreci się, wierci, wstaje na nogi. Mega płaczliwa jest. Wróciło znowu jak przy poprzednim skoku noszenie i bujanie na rękach. Usypianie na rękach.... w nocy poplakuje, dzien to samo....
Wszystko możliwe jest. Hania drugi dzień tylko 1 drzemka... Poszla spac o 20, już 2 razy się Obudziła 😥😥

Do góry