reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak też się kręci, zwłaszcza po przebudzeniu. Przyjmuje każdą możliwą pozycję oczywiście z siadaniem i wstawaniem włącznie.
Zamiast leżec zaspane w nocy to siada i wstaje, u mnie tak samo, a co lepsze robi to w śpiworku więc mega pokracznie, ale dzielnie prze do przodu z zamkniętymi oczami 😂😂

Ogólnie powiem Wam, że w szpitalu miałam spore śmieszki po tym zabiegu tomografii. Bo to pod znieczuleniem ogólnym - dziecko całkiem uspione, potem na salę wybudzeń no i czekałam sobie spokojnie obok łóżeczka aż się obudzi. Myślę sobie po znieczuleniu to pewnie będzie taki słodziutki zaspany, będziemy się tulić i w ogóle. A ten jak tylko otworzył oczy...... Hyc na brzuch, siada i już wstaje 😂 te pielęgniarki biegną żeby mu odłączyć wszystkie kable monitorujące i takie zaskoczone jaki on żywy 😂

reklama
U nas noc tragiczna. Czy wasze dzieci tez sie caly cza kręcą podczas snu?
Mój się za dużo nie wierci podczas snu, jak już to tylko wieczorem na brzuszek albo na boczek, ale to tak normalnie, żeby znaleźć odpowiednią pozycję do snu 😁 rano jak się budzi to nie wiem, bo zwykle jak ja się obudzę to on już nie śpi tylko kombinuje 😂

U nas noc tragiczna. Czy wasze dzieci tez sie caly cza kręcą podczas snu?
Mój się tak kręcił całą noc wcześniej... Teraz się uspokoiło, a wyszły mu górne jedynki i dwójki. Więc zakładam, że to była przyczyna. Ale pamiętam... Nie mogłam do łóżka wejść normalnie bo każde skrzypniecie powodowało jego kręcenie się 🥵 już nie wspomnę jak stary się przewracal z boku na bok ze swoim klasycznym sapaniem, a on 90kg prawie waży to cały materac chodzi 😂

@Tola90 taki kalendarz robie, jeszcze muszę dokupić pierdolek i dokończyć 😁

Załączniki

• IMG_20211115_104150.jpg
    IMG_20211115_104150.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 79
U mnie dzis tez tragedia.
U nas też noc o dziwo tragedia niewiadomo o co mu chodziło pierw płacz chwilę butla i potem gadal sam do siebie Dada mama grzechotka się bawił i tak 1,5hodziny z dupy wyjęte jeszcze coś mnie bierze dzieci też katar i kaszel i mały też się trochę męczył...potem o 3sie obudził jęczał i co godzinę chyba 😡

Mój się tak kręcił całą noc wcześniej... Teraz się uspokoiło, a wyszły mu górne jedynki i dwójki. Więc zakładam, że to była przyczyna. Ale pamiętam... Nie mogłam do łóżka wejść normalnie bo każde skrzypniecie powodowało jego kręcenie się 🥵 już nie wspomnę jak stary się przewracal z boku na bok ze swoim klasycznym sapaniem, a on 90kg prawie waży to cały materac chodzi 😂
To mój dużo więcej waży u nas zapadnięty materac 2letni 🤣

reklama
Dziewczyny, podawała któraś z Was pomarańcze lub pomidora do ręki maluchowi? Pomidora to chyba w całości można, ale jak pomarańcze?

Do góry