My dla dzieci tez mamy po chrzcie po 2 zlote łańcuszki z grawerem i uważam to za super prezentTak, tez tak uwazam. Sama wole jak mi ktos powie czy woli pieniadze czy jakis konkretny prezent. Nie lubie dawac nietrafionych prezentów. Ale tez trzeba sie liczyc z tym ze ktos moze chce dac prezent, zeby pamiątka była. My np mojej chrzesnicy na chrzest dalismy lancuszek z pierwsza literka imienia i wygrawerowana data. Teraz nie skorzysta, ale kiedys bedzie miala bardzo ladny
reklama
A widzisz ja poprostu męża rodzinę traktuje jak swojąU nas dramat, teściowej się mówi, a ona i tak swoje robi.
Ja ledwo własną rodzinę akceptuje, a co dopiero cudzą
marta18691
Fanka BB :)
Jakub dostał na chrzciny łańcuszek z krzyżykiem Natalia ma z Aniołkiem a Kinga nie ma ale myślę że od chrzestnych dostanie na jakieś urodzinyMy dla dzieci tez mamy po chrzcie po 2 zlote łańcuszki z grawerem i uważam to za super prezent
Ja codziennie chodze na wieczorne spacerki, są super!! Czekam aż miasto przystroją na święta, żeby było pięknieU nas wjechały wieczorne spacerki młody się jara bo światła samochodów super widać jak jest ciemno
marta18691
Powiedzcie mi za nowe butelki 260ml i 150ml za 40zl to dużo ?z Tommee Tippee
Ewq9
Za jedną czy za obie 40 zł ? Wydaje mi się że spoko cena tak czy inaczejPowiedzcie mi za nowe butelki 260ml i 150ml za 40zl to dużo ?z Tommee Tippee
marta18691
Za 2sztZa jedną czy za obie 40 zł ? Wydaje mi się że spoko cena tak czy inaczej
reklama
rosenberg
Mega podobne z Hania są!!Odpalilam telefon stary. Moja Basia miala tu 1.5 roku. Świetna była!!