Karolina9933
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj 11+6. W sobotę mam wizytę i usg genetyczne + test Pappa. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba skorzystam z Twojego pomysłu niech obserwuje jak maleństwo rośnieJa mojemu zainstalowalam
Ja mam 90,4 czy powinnam się martwić? [emoji848]
Niby norma jest do 99.
Moj sam chcialChyba skorzystam z Twojego pomysłu niech obserwuje jak maleństwo rośnie
Nie chce się nakręcać więc poczekam do wizyty 10.08 .U mnie na pierwszym badaniu, które robiłam w laboratorium w szpitalu wyszło 100. Lekarz zalecił ponowne badanie, ale w prywatnym laboratorium i wyszło 80. Koszt nie jest duży, więc może spróbuj zrobić jeszcze raz prywatnie.
Powiem szczerze, że do tej pory się nie martwiłam , dopiero jak któraś z dziewczyn napisała o tym, to zaczęłam się zastanawiaćNorma dla ciężarnych jest 92 i tego się trzymajmy, wiec Twój wynik jest w normie [emoji3] Jedynie, jeśli Cię to martwi to zmień troszkę nawyki żywieniowe na niskie IG tzn. Owoce tylko do posiłki i najpóźniej do 16, 4/5 posiłków, wyeliminowanie maki pszennej, bardzo dużo warzyw, kawa z mlekiem jak pijesz to też tylko do posiłku [emoji3]
Też myślę nad tym. Nawet znalazłam jedną dedykowaną dla tatusiów ale jest płatnaChyba skorzystam z Twojego pomysłu niech obserwuje jak maleństwo rośnie
O rany, trzymam kciuki, by wszystko było dobrze <3 Ja mam swoje badanie w środę i bardzo się boję, bo mam 38 lat i pewnie źle mi wyjdzie...Mój lekarz prowadzący mówi że faktycznie, obraz USG nie wskazuje na wadę jednak również rekomenduje wykonanie amniopunkcji.
Nie myśl tak to nie reguła fakt wiek zaniża wyniki ale o tym już wiesz mi teraz wyszły lepiej niż prawie 4 lata temu a też jestem już po 30O rany, trzymam kciuki, by wszystko było dobrze <3 Ja mam swoje badanie w środę i bardzo się boję, bo mam 38 lat i pewnie źle mi wyjdzie...