reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Koło 10 lub 11 drzemka, czasowo różnie. Później kolo 16 17turbo drzemka. Ale zaczęła chodzic pozniej spac niestety dlatego powoli chyba przejdziemy na jedną drzemke
Oj tak drugie spanie o tej godzinie to dramat. Chyba jedno spanie, wyjdzie najlepiej 😅 u nas, co prawda, jak już jest drugie spanie, to wcześniej i o 16 budzę, bo potem szaleje 😅

reklama
A ja akurat rozumiem. Tzn jesli chodzi o imprezy i spotkania to mloda sie ladnie zachowuje i z tym nie ma problemu. Ale np na spacerach bardzo czesto nam robi afery. Generalnie to zadna przyjemnosc i z nia w wózku jak drze jape przez 20min i albo wezmiesz na rece 9kg i pchasz wózek, albo masz darcie. Przez to niestety czesto rezygnuje ze spaceru chociaz mialabym ochote. Wiec jestem w stanie sobie wyobrazic ze ktos ogranicza wyjscia na spotkania. Dzieci sa bardzo różne, marudzenie jednych moze byc zupelnie inne niz innych.
Oj tak, my akurat nie jesteśmy jakoś bardzo rozrywkowi, żebym miała z czego rezygnować 😂 Ale jak mogę gdzieś nie wziąć Idy, to korzystam z tego😅 Tym bardziej, że u rodziny męża akurat nie ma małych dzieci i ciągle jakieś pytania, a czemu ona płacze, co jej jest itp, a już i tak zestresowana jestem. Jak byliśmy u mojej koleżanki to trzeba było się ulotnić wcześniej bo Ida taki popis dała.

Do góry