reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

ale zazdroszcze ! nie pamiętam kiedy z domu wyszłam 😂
Wiesz co my mamy jutro kontrolna wizytę z młodym w centrum zdrowia dziecka w Warszawie. Zawsze przyjeżdżamy w niedziele i w poniedziałek z rana jedziemy do lekarza bo jednak od nas jest daleko i musielibyśmy wyjeżdżać w nocy praktycznie :D więc korzystamy. Ostatnio byliśmy w łazienkach i w centrum. Dzisiaj nad jeziorem za Warszawa :D

reklama
Twoj jakis ladniejszy z wygladu🤣
Może inny przepis, ja w sumie jak zwykle nie robiłam z żadnego konkretnego, tylko się pierwszym z brzegu zainspirowałam, a potem już dawałam co mam, mąki pszennej 650 nie miałam to dałam trochę tortowej i trochę razowej, a potem mi się przypomniało, że mam jeszcze żytnią razową 😂 i siemię lniane dodałam 😁

Ostatnia edycja:
Nie pamietam, kto podrzucil haslo chleba na maslance-boski! Dziekuje!
Może inny przepis, ja w sumie jak zwykle nie robiłam z żadnego konkretnego, tylko się pierwszym z brzegu zainspirowałam, a potem już dawałam co mam, mąki pszennej 650 nie miałam to dałam trochę tortowej i trochę razowej, a potem mi się przypomniało, że mam jeszcze żytnią razową 😂 i siemię lniane dodałam 😁
ale robilas ten na maslance?

reklama
Do góry