Jaaa zaczelam robić kalendarz adwentowy dla Basi stary mówil, że zwariowałam ale to dlatego, że rok temu mialam mieszkanie w remoncie... Nic nie wystroiłam oprócz choinki i tak mi brakowało tego. Zapisujesz malego na sesję świąteczna?Zobacz załącznik 1334266
Pisalyscie o Swietach i tez mi sie udzielilo-zamowilam Mlodemu choinke z filcu
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja robię co roku kalendarz adwentowy dzieciaJaaa zaczelam robić kalendarz adwentowy dla Basi stary mówil, że zwariowałam ale to dlatego, że rok temu mialam mieszkanie w remoncie... Nic nie wystroiłam oprócz choinki i tak mi brakowało tego. Zapisujesz malego na sesję świąteczna?
Ja też się o 1 położyłam, ale moje dziecko bierze na to poprawkę dzisiaj się przebudziłam koło 8, patrzę Czarek śpi, to na drugi bok i dopiero koło 9 się obudził i jeszcze go na chwilę na przytulaski wzięliśmy do nas a zasnął koło 22Chociaz poszlam spac o 1.... Too hanka spala u siebie w łóżeczku do 6.20.. Dalam jej mleko i jeszcze pospalysmy do 7.20.takze gdybym poszla spac jak normalny śmiertelnik o 22 byłabym super wyspana
Ostatnia edycja:
marta18691
Ja robię co roku kalendarz adwentowy dziecia
Ooo pokażcie jak wyglądająJaaa zaczelam robić kalendarz adwentowy dla Basi stary mówil, że zwariowałam ale to dlatego, że rok temu mialam mieszkanie w remoncie... Nic nie wystroiłam oprócz choinki i tak mi brakowało tego. Zapisujesz malego na sesję świąteczna?
sandra0777
Wlasnie o tym mysle, bo zawsze mi sie marzylo wysylac zyczenia swiateczne z takim swiatecznym zdjeciem. Dziadkowie tez beda zachwycenie jak dostana-wiec chyba takJaaa zaczelam robić kalendarz adwentowy dla Basi stary mówil, że zwariowałam ale to dlatego, że rok temu mialam mieszkanie w remoncie... Nic nie wystroiłam oprócz choinki i tak mi brakowało tego. Zapisujesz malego na sesję świąteczna?
sandra0777
O, ja też dziś piekłam Zrobiłam 3 mniejsze i rozwozimy po rodzinie Ale Ciebie podziwiam, że dałaś radę przy dziecku, które nie śpiZobacz załącznik 1334377Nie pamietam, kto podrzucil haslo chleba na maslance-boski! Dziekuje!
Załączniki
reklama
G
gość _199
Gość
ale zazdroszcze ! nie pamiętam kiedy z domu wyszłamWy tu takie pracusie, a my dzisiaj nieróbstwo tak żeśmy podróżowali, że młody miał tylko jedna drzemkę w ciągu dnia - rano w samochodzie