reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, które mają krzesełko z Ikea, proszę, niech jedna z Was zrobi mi zdjęcie tego krzesełka i wstawi tu. Dużo kiedyś pisałyście, że to krzeszłko jest najlepsze, i ja w zeszły weekend pojechałam do Ikei i chciałam kupić krzesełko, ale tam były tylko trzy i plastikowo- tandetne, a Wy pisałyście, że macie drewniane, więc będę szukała na stronie Ikei i zamówię z przesyłką, ale.muszę wiedzieć jakie dokładnie. Z góry dziękuję.

reklama
Dziewczyny, które mają krzesełko z Ikea, proszę, niech jedna z Was zrobi mi zdjęcie tego krzesełka i wstawi tu. Dużo kiedyś pisałyście, że to krzeszłko jest najlepsze, i ja w zeszły weekend pojechałam do Ikei i chciałam kupić krzesełko, ale tam były tylko trzy i plastikowo- tandetne, a Wy pisałyście, że macie drewniane, więc będę szukała na stronie Ikei i zamówię z przesyłką, ale.muszę wiedzieć jakie dokładnie. Z góry dziękuję.
To standardowe z Ikei, które mają dziewczyny, to chyba właśnie plastikowe jest. Też początkowo o nim myślałam, ale ostatecznie kupiłam Nomi, ma drewniany stelaż, ale siedzisko i oparcie plastikowe 🙃

To standardowe z Ikei, które mają dziewczyny, to chyba właśnie plastikowe jest. Też początkowo o nim myślałam, ale ostatecznie kupiłam Nomi, ma drewniany stelaż, ale siedzisko i oparcie plastikowe 🙃
Tak jest, to to plus tacka

Ja mam taki zwykły antilop. Do tego dokupiłam osobno podnóżek. Dla mnie sprawdza się super a nie widzę sensu wywalać pieniędzy na jakieś drogie krzesełka, skoro dziecko tylko w nim je :)

Załączniki

• Screenshot_2021-11-06-21-46-58-965_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2021-11-06-21-46-58-965_pl.allegro.jpg
    77,8 KB · Wyświetleń: 39
No nie wiem, to miało być stabilne krzesełko, a te co ja widziałam kiwały się na wszystkie strony i kosztowały w granicach 8- 12 euro, i to też wzbudziło moje podejrzenie.

Ja mam to samo i też polecam. Tylko podnóżek koniecznie dokupic do niego, jest masa podnóżków regulowanych w necie.
Dla mnie to najlepsze krzesełko. Pomijam, że koszt fajny. Łatwo się myje, łatwo przestawia, lekkie... Nosze razem z Hania te krzesełko 😁😁 dobrze, że nie kombinowałam z niczym drogim bo wiem, że to strata pieniędzy 😂 kocham np swój wózek, ale jak sobie pomyślę ile wydałam to mi się płakać chce, a zaraz wyrośnie 😂

reklama
Dla mnie to najlepsze krzesełko. Pomijam, że koszt fajny. Łatwo się myje, łatwo przestawia, lekkie... Nosze razem z Hania te krzesełko 😁😁 dobrze, że nie kombinowałam z niczym drogim bo wiem, że to strata pieniędzy 😂 kocham np swój wózek, ale jak sobie pomyślę ile wydałam to mi się płakać chce, a zaraz wyrośnie 😂
Ja wydałam kupę kasy na krzesełko, ale nie żałuję, bo zajmuje naprawdę mało miejsca (szczególnie, że nie mam do niego tacki i raczej nie będę kupować, jak ma coś co sam może jeść to przysuwam go po prostu do stołu), też się łatwo myje no i na tle większoścj krzesełek do karmienia wygląda estetycznie 😅 To z Ikei też spoko, Czarek siedział w nim kiedyś w restauracji i nie narzekał, ale w domu bym go nie chciała 😂

Do góry