To ja też lubię gotować, tylko po tym sprzatac średnio u nas ogórek kiszony też hit!Tak (poza pierogami ), ale ja gotuję dla wszystkich, nie robię dla młodego osobno. Czasami jak mamy jakiś "cięższy" obiad to mu np z części składników blenduje jakaś zupkę. Ja ogólnie kocham gotować mogłabym stać ciągle przy garach. Tylko sprzątać potem mi się nie chce lubię dobrze zjeść i zapewniam, że 90% potraw jest szybka i prosta w przygotowaniu!
reklama
G
gość _199
Gość
Jej ile te wasze dzieci jedzą. Mój to tylko mleko
No wiem wiem, wysylalas nawet jakies szybkie przepisy. I wszystko brzmialo zdrowo i smakowicie powinnas nam stworzyc jakas ksiazke kucharska przepisów by rosenbergTak (poza pierogami ), ale ja gotuję dla wszystkich, nie robię dla młodego osobno. Czasami jak mamy jakiś "cięższy" obiad to mu np z części składników blenduje jakaś zupkę. Ja ogólnie kocham gotować mogłabym stać ciągle przy garach. Tylko sprzątać potem mi się nie chce lubię dobrze zjeść i zapewniam, że 90% potraw jest szybka i prosta w przygotowaniu!
Moja juz calkiem sporo wpylala, a ostatnio ma sniadanie 3łyżeczko i to wszystko kolacja to samo. Mam podejrzenie ze chce mnie wrobic w blw, bo do raczek bierze chetnie. Tylko ile pozniej tego ląduje w brzuchu… kto to wieJej ile te wasze dzieci jedzą. Mój to tylko mleko
U nas nie ma jakiegoś faworyta, raczej wszystko co mu daję, to ładnie je. Omlet, jajecznica, jajko gotowane z musem z cukini, ryba w warzywach (robiłam z jarzynami i z papryką i pomidorem- obie za drugim razem mega podeszły, za pierwszy bez przekonania), kaszka z owocami, jogurt z bananem, bułka z serkiem/konfiturą, pulpety drobiowo-warzywne. Z zup to tylko rosół i jarzynowa. Ale ja daję też często słoiczki, bo nie zawsze mam czas i chęć, by dodatkowo coś mu gotowaćDziewczyny, macie jakies hity jedzeniowe, ktore Wasze maluchy uwielbiaja? Moj teraz wcina absolutnie wszystko i to w kawalkach (no chyba, ze wybitnie nie lubi-brokul podany z lososiem prosto do buzi-zawsze wydlubie brokula a teszte zje). Potrzebuje sie zainspirowac.
marta18691
Fanka BB :)
Mi to by ręką uschła jak bym miała tak 5km dziennie trzymać parasolkęJa to nawey nie mam folii do wozka ja trzymam parasolkę nad księżniczka
marta18691
Ja też sama gotuje dla małegoTak (poza pierogami ), ale ja gotuję dla wszystkich, nie robię dla młodego osobno. Czasami jak mamy jakiś "cięższy" obiad to mu np z części składników blenduje jakaś zupkę. Ja ogólnie kocham gotować mogłabym stać ciągle przy garach. Tylko sprzątać potem mi się nie chce lubię dobrze zjeść i zapewniam, że 90% potraw jest szybka i prosta w przygotowaniu!
rosenberg
Mój też głównie mleko ja dalej mam z 8 karmień na dobe standardowo, czasem pewnie więcej... Nawet nie liczę, ale bywa że chce pierś co dwie godziny albo i częściej. No i podaje mu coś stałego zawsze jak my siadamy do posiłku. Ale troszkę tylko, np jednego małego pulpecika albo troszkę makaronu. Jak karmie łyżeczka to zjada więcej, wiadomoJej ile te wasze dzieci jedzą. Mój to tylko mleko
reklama
G
gość _199
Gość
Ja właśnie nie pamiętam kiedy jadłam obiad, a stary to głównie wieczorami jak z roboty wraca, więc u nas totalna lipa z posiłkami. Standardowo dostaje tylko owoce z tubki codziennie, jogurt, ale właśnie brakuje mi jakiegoś obiaduMój też głównie mleko ja dalej mam z 8 karmień na dobe standardowo, czasem pewnie więcej... Nawet nie liczę, ale bywa że chce pierś co dwie godziny albo i częściej. No i podaje mu coś stałego zawsze jak my siadamy do posiłku. Ale troszkę tylko, np jednego małego pulpecika albo troszkę makaronu. Jak karmie łyżeczka to zjada więcej, wiadomo