reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie dzos kolejna noc gdzie mloda wstawala co godzine z płaczem. Nie wiem czy to zęby czy skok. Ale mam dosc. W nocy juz mąż wstawal bo ja ledwo na oczy patrzylam.
A zapomnialam się Wamw czoraj pochwalić ze mloda zaczyna stabilnie wstawać na nogi przyeblach. Boziu jak ona rosnie ;D No i hhm. Mamy ma tych krótkich włoskach pierwsza spineczke;D

U mnie dziewczyny woda to dramat. Jak był mały to go w przegotowanej kąpałam, ale teraz już normalnie w wannie pod bieżącą wodą i ma średnia tą skórkę :(
Wolałabym niczym go nie smarować, ale nie da rady. Wiem że problem jest w wodzie, bo jak u mamy go kąpałam przez tydzień to miał ładną skórkę.

U mnie dziewczyny woda to dramat. Jak był mały to go w przegotowanej kąpałam, ale teraz już normalnie w wannie pod bieżącą wodą i ma średnia tą skórkę :(
Wolałabym niczym go nie smarować, ale nie da rady. Wiem że problem jest w wodzie, bo jak u mamy go kąpałam przez tydzień to miał ładną skórkę.
Polrcsm Ci wypróbować eloderm emulsje do kapieli. My to miałyśmy przy azs i teraz co ktorss kapiel dolewam do wody jak skora jej się przesusza. Super zmiękcza skoro bo to na bazie olejów.

reklama
Moze nie kąp codziennie. Ja nie wycieram jej ręcznikiem tylko czekam aż wyschnie sama. Ja dla starszej mam teraz balsam hipp, ona atopowa więc muszę ją smarować

Do góry