Dlatego młody tak bardzo potrzebował bliskosci z Toba ;D bo go pewnie męczyloU nas wyszły cztery zeby na górze jest moc !
reklama
U mnie dzos kolejna noc gdzie mloda wstawala co godzine z płaczem. Nie wiem czy to zęby czy skok. Ale mam dosc. W nocy juz mąż wstawal bo ja ledwo na oczy patrzylam.
A zapomnialam się Wamw czoraj pochwalić ze mloda zaczyna stabilnie wstawać na nogi przyeblach. Boziu jak ona rosnie ;D No i hhm. Mamy ma tych krótkich włoskach pierwsza spineczke;D
A zapomnialam się Wamw czoraj pochwalić ze mloda zaczyna stabilnie wstawać na nogi przyeblach. Boziu jak ona rosnie ;D No i hhm. Mamy ma tych krótkich włoskach pierwsza spineczke;D
G
gość _199
Gość
Możliwe dzisiaj pobudka co 30 minutDlatego młody tak bardzo potrzebował bliskosci z Toba ;D bo go pewnie męczylo
Ty chyba mówiłaś, że bolą cię plecy. Polecam jogę ! Wczoraj ćwiczyłam pierwszy raz i wstałam bez bólu pleców od niepamietnych czasów
G
gość _199
Gość
Dziewczyny używacie jakiś balsamów do ciała dla maluchów ?
Ja nie używam, bo nie ma potrzeby. Im mniej tym lepiejDziewczyny używacie jakiś balsamów do ciała dla maluchów ?
Ja nie używam dla siebie, a gdzie tu jeszcze dla dziecka Zresztą tak jak @Święta92 pisała nie mamy takiej potrzeby.Dziewczyny używacie jakiś balsamów do ciała dla maluchów ?
G
gość _199
Gość
U mnie dziewczyny woda to dramat. Jak był mały to go w przegotowanej kąpałam, ale teraz już normalnie w wannie pod bieżącą wodą i ma średnia tą skórkę
Wolałabym niczym go nie smarować, ale nie da rady. Wiem że problem jest w wodzie, bo jak u mamy go kąpałam przez tydzień to miał ładną skórkę.
Wolałabym niczym go nie smarować, ale nie da rady. Wiem że problem jest w wodzie, bo jak u mamy go kąpałam przez tydzień to miał ładną skórkę.
U mnie joga to za mało. Haha dzis stanęłam na wage.... od jutra treningi ;DMożliwe dzisiaj pobudka co 30 minut
Ty chyba mówiłaś, że bolą cię plecy. Polecam jogę ! Wczoraj ćwiczyłam pierwszy raz i wstałam bez bólu pleców od niepamietnych czasów
Polrcsm Ci wypróbować eloderm emulsje do kapieli. My to miałyśmy przy azs i teraz co ktorss kapiel dolewam do wody jak skora jej się przesusza. Super zmiękcza skoro bo to na bazie olejów.U mnie dziewczyny woda to dramat. Jak był mały to go w przegotowanej kąpałam, ale teraz już normalnie w wannie pod bieżącą wodą i ma średnia tą skórkę
reklama
Moze nie kąp codziennie. Ja nie wycieram jej ręcznikiem tylko czekam aż wyschnie sama. Ja dla starszej mam teraz balsam hipp, ona atopowa więc muszę ją smarowaćU mnie dziewczyny woda to dramat. Jak był mały to go w przegotowanej kąpałam, ale teraz już normalnie w wannie pod bieżącą wodą i ma średnia tą skórkę