reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziękuję :) mi mega się podoba u chłopców góra dłuższa i kucyk a boki zgolone 😅

Hahahaha 😂😂😂 wersja różowa 😂
No bo ja do niego, że znalazłam Filipowi dziewczyne 😂😂 a on że siostra jakaś zaginiona czy co 😂
Nasz ma dalej lekko łysego placka z tyłu, jeszcze mu to do końca nie odrosło więc na razie nie kombinujemy z włosami. Ma takiego loczka na przodzie długiego, na czoło mu często leci 😎

✌️✌️✌️😎😎😎

Załączniki

• IMG_20211101_161822.jpg
    IMG_20211101_161822.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 82
Mój Adas też ciągle się budzi w nocy, czasami wystarczy pogłaskać czasami cycus. Jednak najbardziej mnie denerwuje że on gryzie, jak gotuje to wspina się po nogach i gryzie po łydkach, pod kolanem. Jak siedzę z nim na macie, dywanie to gryzie po plecach, udach, policzkach, ramionach. Przytula się i potem gryzie. I to kurcze naprawdę boli, bo zdarzy mu się że zaciśnie szczęki do krwi. Ma 4 jedynki. Nie wiem co mu się dzieje 🤔 dziecko kanibal mi rośnie ??? 🤷

Faktycznie podobni 😅😁
No bo ja do niego, że znalazłam Filipowi dziewczyne 😂😂 a on że siostra jakaś zaginiona czy co 😂
Nasz ma dalej lekko łysego placka z tyłu, jeszcze mu to do końca nie odrosło więc na razie nie kombinujemy z włosami. Ma takiego loczka na przodzie długiego, na czoło mu często leci 😎
Jeszcze urosną 😁 haha faktycznie jk rodzeństwo 😅
Dziękuję ❤️

Ja jestem zmęczona bo 2tydzien zaprowadzam dziewczyny rano i po południu tak zawsze rano mój zawoził dziewczyny ale teraz jeździ do Żor do pracy i nie ma go po 14godzin 😔a jeszcze dziś mały też jakiś marudny🤣a jeszcze miałam choldy drzewa zielska i 12worow bio spakowałam jeszcze jutro mnie czeka robota z tym ale teściowa ma przyjechać mi pomoc bo sama nie dam rady tego wszystkiego zrobić 🤭a tak to niewiem zestresowana chodzę i 3dzien okres mi się spóźnia 😔

reklama
Do góry