reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Żyjecie dziewczyny? Taka cisza, że szok!! Żadna nie marudzi 😂😂to chociaż ja, w nocy wstalam że 100 razy bylam juz taka wku******* 😂 o 6.30 juz biegała po nas na łóżku... Dzisiaj dostaje pedicytamol na noc, i czekam na cud
A co tu marudzić jak to juz norma ;D u nas tez pobudki co godzina. Ale dzis na horyzoncie wodac gorna jedynkę. I jeszcze większe zasinienie na dwójce. Wiec czekamy. Jutro przychodzą montować nam okna wiec na caly dzien wynosimy się do teściowej.. mój kregoslup troche odpocznie bo od dwóch dni lecę na przeciwbolowych.

reklama
A co tu marudzić jak to juz norma ;D u nas tez pobudki co godzina. Ale dzis na horyzoncie wodac gorna jedynkę. I jeszcze większe zasinienie na dwójce. Wiec czekamy. Jutro przychodzą montować nam okna wiec na caly dzien wynosimy się do teściowej.. mój kregoslup troche odpocznie bo od dwóch dni lecę na przeciwbolowych.
U nas wyszły cztery zeby na górze 🤣🤣 jest moc !

U nas wyszły cztery zeby na górze 🤣🤣 jest moc !
Naraz??? Ja pierdziele. U nas wyszły te jedynki na górze i koniuszek dwójki się przebił, druga dwójka w drodze, trójki też. A dzisiaj jak się uśmiechnąl to miałam wrażenie że dolne dwójki znowu całe czerwone, więc teraz to się chyba już nie skończy tylko tak po kolei będą szły :D

Pierwszy kucol 😂

Załączniki

• received_1356198498165492.jpeg
    received_1356198498165492.jpeg
    98,4 KB · Wyświetleń: 76
Wydaje mi się, że hani idzie dolna 2.... Aleee jedynek na górze brak więc może tak być? Dostała pedicytamol i spi... Oby była łaskawa

reklama
Do góry