reklama
Tak u mnie Hanka tak robi. I teraz ma etap jeszcxe dawania buziakówDziewczyny, czy wasze dzieciaczki też mają etap na takie tulenie się do Was ? Krzyś często przychodzi (przyczłapuje ) do mnie, przytula się i kładzie głowę na moim barku. I nie wiem czy to normalne czy np po tym upadku z wtorku ?
Ewq9
Fanka BB :)
Dziewczyno ! Ratujesz moja zeschizowaną głowę !Tak u mnie Hanka tak robi. I teraz ma etap jeszcxe dawania buziaków
Zdjęcie z teraz. Wyciągnęłam ją z łóżeczka i przyszla się przytulić i chyba spiDziewczyno ! Ratujesz moja zeschizowaną głowę !
Załączniki
G
gość _199
Gość
Ja cię rozumiem. Pamiętam, że mi Alek spadł pierwszy raz z łóżka i potem w nocy nie chciał spac. Oczywiście bałam się, że stałą mu się krzywda, ale kolejna noc już normalnie spał 8 godzin.Dziewczyno ! Ratujesz moja zeschizowaną głowę !
Piękne czasy
Ewq9
Ja wszystko co nietypowe zwalam na ten upadek dosłownie i świruję, na szczęście mąż mnie sprowadza na ziemięJa cię rozumiem. Pamiętam, że mi Alek spadł pierwszy raz z łóżka i potem w nocy nie chciał spac. Oczywiście bałam się, że stałą mu się krzywda, ale kolejna noc już normalnie spał 8 godzin.
Piękne czasy
G
gość _199
Gość
Ja nie mogłam świrować, bo się nie przyznałam dopiero niedawno mu wyjawilam tę tajemnicę.Ja wszystko co nietypowe zwalam na ten upadek dosłownie i świruję, na szczęście mąż mnie sprowadza na ziemię
rosenberg
Takie grzanie na maksa przecież jest niekomfortowe... Nie wiem jak ludzie tacy upoceni mogą funkcjonować.Ja dziś śpię u moich rodziców i mam otwarte okna bo chłopacy uparowani !!! Dziadek specjalnie od rana palił w piecu żeby było ciepło wnukom..a oni spoceni i czerwone pulasy. Też mam bzika na punkcie wietrzenia-ja otwieram.okna, mąż zamyka bo go "zawieje"...
Pamiętam kilka lat temu byłam u mojego brata, jego syn miał wtedy może z rok, kaloryfery były puszczone na maksa, ja, rodzice, brat z żoną i małe dziecko i salon z kuchnią 20m2 a oni nie pozwalali uchylić okna no bo dziecko zawieje. Jaka ja byłam wtedy cała mokra to nigdy tego nie zapomnę. Moja mama tak samo
Mikstura
To tak samo u mojej siostry, jej mąż taki przewrażliwiony. Ostatnio byliśmy na urodzinach i z Idą na podłodze siedziałam to od razu przyszedł, czy jej nie zimno, bo ciągnie od podłogi A ja, że chyba nie i siedziałam dalej A w ogóle, Ida kończy dzisiaj 9 miesięcy! Niestety nie siedzi, ani nie raczkuje. Dla mnie to coś nowego, bo Matylda w jej wieku to już miała wszystkie etapy za sobą Była u nas fizjo, ale może kogoś innego jeszcze się poradzić...Takie grzanie na maksa przecież jest niekomfortowe... Nie wiem jak ludzie tacy upoceni mogą funkcjonować.
Pamiętam kilka lat temu byłam u mojego brata, jego syn miał wtedy może z rok, kaloryfery były puszczone na maksa, ja, rodzice, brat z żoną i małe dziecko i salon z kuchnią 20m2 a oni nie pozwalali uchylić okna no bo dziecko zawieje. Jaka ja byłam wtedy cała mokra to nigdy tego nie zapomnę. Moja mama tak samo
reklama
Squid game tak mi zryl głowę... Wciągnął nas że starym, że do 1 w nocy oglądaliśmy a Sprzataczka nuda totalna. Podobał nam się ostatnio też kasztanowy ludzik.Ja polecam squid game, wciąga że hej!! I podobno sprzątaczka też super, ale nie mam kiedy zacząć bo z facetem już oglądamy Lucyfera, squid game, a i tak brakuje nam czasu