I Twojej mamieAlek też tak w nocy przez sen płacze. Oczy zamknięte i się drze ja się tak 6 lat darłam, więc współczuję samej sobie
reklama
U mnie pajac ze stópkami, czasem nogi przykrywam jeszcze koldra ale najczesniej bez przykrycia.Jak śpią wasze dzieci? Tj jakie ubranko i co do przykrycia? Robię research
Sylwia99
Fanka BB :)
I u mojej siostry tak samo. Masakra jak dla mnie. To niezdrowe.Ja się robie coraz starsza i tez ostatnio mi zimno ale to mąż się ze mnie smieje, że jeszcze 2 lata to już nie stringi tylko gacie pod pachę moja baska w gaciach zawsze biegała po domu tesciowa czy szwagierka jak do nas przychodzą to ubierają się grubo za to jak ja idę do szwagierki to Nie mogę wytrzymac z gorąca, ostatnio u niej w salonie pokazywało 25, sauna teraz idziemy w sobotę na imprezke do nich, to muszę jakas sukienke ubrać letnia bo będzie z 25 osób to już w ogóle nie da się wytrzymać
A co mówi? Ze wszedzie musza byc otwarte caly czas? Pytam bo wiem że spec.A to u nas wszędzie otwarte cały s
Ezon. Stary ma pierdolca na punkcie wilgotności w mieszkaniu
Ja obejrzałam jeden odcinek i jakoś się zablokowałam, muszę jeszcze raz spróbowaćDziewczyny, polecam Gambit Królowej na Netflix, właśnie skończyłam A teraz szukam jakiegoś turnieju szachowego w okolicy
To zależy jaka macie wentylację. Czy mechaniczna czy nie. Generalnie my w bloku mamy gówniana (deweloper oszczędzał) powinny być wszędzie otwarte, kominiarz jak przychodzi to też zawsze sprawdza czy otwarte i jest ciąg. Mój pilnuje tej wilgotności w mieszkaniu, bo sasiedzi mają już grzyba. Te wywietrzniki mają zakneblowane na 4 spusty, na dole tez pod oknami balkonowymi jakieś wiatrołapy i wyszedł im grzybek.A co mówi? Ze wszedzie musza byc otwarte caly czas? Pytam bo wiem że spec.
rosenberg
Ja polecam squid game, wciąga że hej!! I podobno sprzątaczka też super, ale nie mam kiedy zacząć bo z facetem już oglądamy Lucyfera, squid game, a i tak brakuje nam czasuDziewczyny, polecam Gambit Królowej na Netflix, właśnie skończyłam A teraz szukam jakiegoś turnieju szachowego w okolicy
Ja dziś śpię u moich rodziców i mam otwarte okna bo chłopacy uparowani !!! Dziadek specjalnie od rana palił w piecu żeby było ciepło wnukom..a oni spoceni i czerwone pulasy. Też mam bzika na punkcie wietrzenia-ja otwieram.okna, mąż zamyka bo go "zawieje"...
reklama
marta18691
Pajac kołderka jest przykrytyJak śpią wasze dzieci? Tj jakie ubranko i co do przykrycia? Robię research