reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Przypomniało mi się jak sąsiadka że 3 lata temu była z córką w klinice alergologicznej bo wysłała ja lekarka rodzinna po tym, jak mała właśnie tylko charczała i tyle. Nic więcej i nie mogła się wyznać co jej jest. Spędziły tam ok miesiąca i dalej nic nie wiedziała. Dostawała różne sterydy, leki i nic nie pomagało. W końcu sąsiadka w ostatnim tygodniu nic jej z tych rzeczy nie podawała i jej przeszło. Za jakiś czas pojawił się ząbek, i od tego czasu zawsze miała problem właśnie z charczeniem jak jej ząbki szly. Ząbek wyszedł i spokój
O widzisz, to może ząb jeszcze daleko a już daje takie objawy? Niedługo pewnie druga dolna dwójka się pojawi. Ale w sumie to charczenie nie pojawia się to zbyt często, raz może coś takiego miał, a zębów na już 7 🤷

My po wizycie u ortopedy, wszystko dobrze. 😊 Ubranka upolowane w ciuchu.  portki jak zawsze się podwijają 🙄

Załączniki

• IMG_20211027_191608.jpg
    IMG_20211027_191608.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 84
Daj spokój, zła na siebie jestem, że poszłam, ale chłopak rano był w przychodni i już tak z lekarką ustalił, żeby przyjść to stwierdziłam, że dla pewności pójdę, żeby go zbadała.
Wiesz co, u nas to tak przebiega, że idzie się do zdrowych, na tą wizytę szczepienną, a po prostu nie szczepi. Wiadomo, że zależy co dziecku jest, czemu nie chcesz szczepić, ale z jakimś katarem do bym raczej poszła do zdrowych. Ja właśnie ostatnio na kontrolę nie pojechałam bo była informacja, że dużo infekcji itp i że jak nie trzeba koniecznie, to żeby nie jechać do przychodni.

Wiesz co, u nas to tak przebiega, że idzie się do zdrowych, na tą wizytę szczepienną, a po prostu nie szczepi. Wiadomo, że zależy co dziecku jest, czemu nie chcesz szczepić, ale z jakimś katarem do bym raczej poszła do zdrowych. Ja właśnie ostatnio na kontrolę nie pojechałam bo była informacja, że dużo infekcji itp i że jak nie trzeba koniecznie, to żeby nie jechać do przychodni.
No u nas to samo właśnie. Ja ogolnie zawsze się zbraniam do ostatniego momentu bo nie lubię tam jeździć.

reklama
Do góry