34,99 to nie jest promocja, one normalnie tyle kosztują Ja zrobiłam zapas na ostatniej promce 1+1Są pieluchy w promocji Jambo w Biedronce
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
A ja kupowałam Jumbo bagi po 39.99 więc to promocja, chyba że sklepy mogą mieć różne ceny34,99 to nie jest promocja, one normalnie tyle kosztują Ja zrobiłam zapas na ostatniej promce 1+1
To może kiedyś taka cena była, już od dłuższego czasu są 34,99, ale kiedyś jak kupowałam je tak o, nie na promocji to tez mi się wydawało, że wcześniej były droższe nawet w gazetce nie podali info, że normalnie kosztują więcejA ja kupowałam Jumbo bagi po 39.99 więc to promocja, chyba że sklepy mogą mieć różne ceny
G
gość _199
Gość
Zaraz będzie miał pełne uzębienieNo nieeee.... Obie górne jedynki już praktycznie przebite, ja ucieszona, patrzę a tu górne dwójki też niestety idą... I wydaje mi się że trójki też
Ewq9
Nie, właśnie kupiłam raptem kilka dni zanim weszła ta promocja 1+1 i byłam zła że się pospieszyłam pojechałam znowu jak była promocja ale już Jumbo bagów nie było tylko zwykłe paczkiTo może kiedyś taka cena była, już od dłuższego czasu są 34,99, ale kiedyś jak kupowałam je tak o, nie na promocji to tez mi się wydawało, że wcześniej były droższe nawet w gazetce nie podali info, że normalnie kosztują więcej
To może faktycznie zależy od sklepuNie, właśnie kupiłam raptem kilka dni zanim weszła ta promocja 1+1 i byłam zła że się pospieszyłam pojechałam znowu jak była promocja ale już Jumbo bagów nie było tylko zwykłe paczki
reklama
marta18691