reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja kupowałam Jumbo bagi po 39.99 🤔🤔 więc to promocja, chyba że sklepy mogą mieć różne ceny
To może kiedyś taka cena była, już od dłuższego czasu są 34,99, ale kiedyś jak kupowałam je tak o, nie na promocji to tez mi się wydawało, że wcześniej były droższe 😄 nawet w gazetce nie podali info, że normalnie kosztują więcej 😄

My z basia od rana pracę plastyczne 😂 tyle co Hanka najada się papieru.... 😂😂😂

Załączniki

• IMG_20211026_112320.jpg
    IMG_20211026_112320.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 59
To może kiedyś taka cena była, już od dłuższego czasu są 34,99, ale kiedyś jak kupowałam je tak o, nie na promocji to tez mi się wydawało, że wcześniej były droższe 😄 nawet w gazetce nie podali info, że normalnie kosztują więcej 😄
Nie, właśnie kupiłam raptem kilka dni zanim weszła ta promocja 1+1 i byłam zła że się pospieszyłam 😂 pojechałam znowu jak była promocja ale już Jumbo bagów nie było tylko zwykłe paczki

reklama
Do góry