Który ząbek jej idzie? Kochana dasz radę, ona też cierpi wiem, że łatwo mówić jak maluch cały dzień marudny, i cierpiący ale dacie radę!!U nas dzis totalna masakra. Mloda całą noc wstawala wczoraj z płaczem. Dzis cały dzień płacz i marudzenie. Stan podgoraczkowy, policzki cale az bordowe, dziaslo na prawej jedynce az grube. Dotknac się nie da. Polozyla sie spac o 20 i do teraz już się obudzila 3 razy z płaczem...
Jestem mega wyczerpana fizycznie i psychicznie i mam nadzieje ze ten ząb wkoncu wyjdzie;/
reklama
Na właśnie wszędzie słyszałam, że trójki, ale mam nadzieję, że wszystkie jakoś łagodnie przejdzie, ale nie chce mi się wierzyć, że już trójki by szły byle do wtorku żadne zęby go nie męczyły, bo mamy szczepienieChyba najgorsze są 4 zeby
G
gość _199
Gość
Ehh stary dzisiaj wpieprzył swoje 3 grosze przy zasypianiu i mamy po usypianiu samodzielnym w łóżeczku.
Tyle ku*wa mojej pracy...
Tyle ku*wa mojej pracy...
Prawa gorns jedynka... od pol godziny spi na rękach bo nie da się odłożyć. Ale damy rade. Wkoncu gdzie ma szukać oparcia jak nie u mamy !Który ząbek jej idzie? Kochana dasz radę, ona też cierpi wiem, że łatwo mówić jak maluch cały dzień marudny, i cierpiący ale dacie radę!!
G
gość _199
Gość
U nas przebicie się zęba nic nie zmieniło jeżeli chodzi o jego spaniePrawa gorns jedynka... od pol godziny spi na rękach bo nie da się odłożyć. Ale damy rade. Wkoncu gdzie ma szukać oparcia jak nie u mamy !
I jak nockaPrawa gorns jedynka... od pol godziny spi na rękach bo nie da się odłożyć. Ale damy rade. Wkoncu gdzie ma szukać oparcia jak nie u mamy !
Do 23 spanie na rękach bo placz, potem dalam ibuprofen i mala poszla spac w łóżeczku, pobudki co 1.5, 2 godziny z poplakiwaniem.o 5.30 zaczelysmy dzien. Ale jiz mloda sie poklada na drzemkę. Na dziąsełku dzis juz widac taką kreseczke jakby ząbek mial wyjsc.I jak nocka
Obyy dzisiaj wyszedl!!Do 23 spanie na rękach bo placz, potem dalam ibuprofen i mala poszla spac w łóżeczku, pobudki co 1.5, 2 godziny z poplakiwaniem.o 5.30 zaczelysmy dzien. Ale jiz mloda sie poklada na drzemkę. Na dziąsełku dzis juz widac taką kreseczke jakby ząbek mial wyjsc.
G
gość _199
Gość
U nas też ciężka noc, patrzę a tu przebiła się dwójka górna przecież on nie ma górnych jedynek..Do 23 spanie na rękach bo placz, potem dalam ibuprofen i mala poszla spac w łóżeczku, pobudki co 1.5, 2 godziny z poplakiwaniem.o 5.30 zaczelysmy dzien. Ale jiz mloda sie poklada na drzemkę. Na dziąsełku dzis juz widac taką kreseczke jakby ząbek mial wyjsc.
reklama
A widzisz... jednak coś młodemu dolegało. Super. Teraz czekac na jedynki ;DU nas też ciężka noc, patrzę a tu przebiła się dwójka górna przecież on nie ma górnych jedynek..
Ja twardo się trzymam chociaz o 5 rano już mąż wstal bo oczy mi się same zamykały. A ja troche odespałam sobie. Ale dzis znow do 19 sama z młodą...
Ale za to w nagrodę za te męczarnie młodq dzis sie obudzila i słyszę z lozeczka "mama".... A teraz jak sie bawi to ciagle mama mama mama ;D rozczula mnie od rana ;p