Jajka mieszka z solą pieprzem i moczę w tym Chleb. Smażę albo piekę w piekarnikuJak robicie ten chleb w jajku? Bo pierwszy raz słyszę o takim śniadaniu
reklama
Smak dzieciństwaJajka mieszka z solą pieprzem i moczę w tym Chleb. Smażę albo piekę w piekarniku
rosenberg
Fanka BB :)
Najgorsze z zębami że nigdy nie wiadomo ile to potrwa. Mojemu idą górne jedynki obie już chyba 3 tygodnie katar miał od tego, 37+ stopni, a teraz ma spuchnięte dziąsła górne. No i tak się bujamy, a są już prawie przebite,.schodzą i schodzą i zejść nie mogąU nas dzis totalna masakra. Mloda całą noc wstawala wczoraj z płaczem. Dzis cały dzień płacz i marudzenie. Stan podgoraczkowy, policzki cale az bordowe, dziaslo na prawej jedynce az grube. Dotknac się nie da. Polozyla sie spac o 20 i do teraz już się obudzila 3 razy z płaczem...
Jestem mega wyczerpana fizycznie i psychicznie i mam nadzieje ze ten ząb wkoncu wyjdzie;/
rosenberg
Musisz koniecznie zrobić. Jajka plus przyprawy rozbeltac na talerzyku i chleb w tym wymoczyć. To jest podobne do tostów francuskich, na zachodzie się je robi tylko na słodko najlepszy polski chlebek w jaju z solą i pieprzem na maselkuJak robicie ten chleb w jajku? Bo pierwszy raz słyszę o takim śniadaniu
Ale smaka narobiłyście, dawno nie jadłam ja jeszcze uwielbiam ketchup na koniec dodaćJajka mieszka z solą pieprzem i moczę w tym Chleb. Smażę albo piekę w piekarniku
To mój facet dzisiaj stwierdził, że Czarkowi już widać górne trójki (!), ja tam nic nie widzę i jakoś nie chce mi się wierzyć, bo trójki to po czwórkach i to zdecydowanie później i podobno dziecko źle znosi, a u nas żadnych humorków. Ale on z tymi zębami tak leci, to kto wie znów się ślini dość mocno, ale ja się najpierw spodziewam tej drugiej dolnej dwójki, ale póki co tam nic nie widać.Najgorsze z zębami że nigdy nie wiadomo ile to potrwa. Mojemu idą górne jedynki obie już chyba 3 tygodnie katar miał od tego, 37+ stopni, a teraz ma spuchnięte dziąsła górne. No i tak się bujamy, a są już prawie przebite,.schodzą i schodzą i zejść nie mogą
marta18691
No pilniczkiem piłuje lub aceton ale piłuje ostatnio cały czas robię hybrydy cały czasDziewczyny, robicie same hybrydę? Z tego co kojarzę, to @Święta92 i Marta? Umiecie później zdjąć?
Załączniki
marta18691
Jajka trzepiesz na talerzu przyprawy i chleb moczysz i na patelnięJak robicie ten chleb w jajku? Bo pierwszy raz słyszę o takim śniadaniu
reklama
Chyba najgorsze są 4 zebyTo mój facet dzisiaj stwierdził, że Czarkowi już widać górne trójki (!), ja tam nic nie widzę i jakoś nie chce mi się wierzyć, bo trójki to po czwórkach i to zdecydowanie później i podobno dziecko źle znosi, a u nas żadnych humorków. Ale on z tymi zębami tak leci, to kto wie znów się ślini dość mocno, ale ja się najpierw spodziewam tej drugiej dolnej dwójki, ale póki co tam nic nie widać.