On się podlizuje bo naskrobał sobie miał być na rowerze 2 h a byl 3.5Chyba muszę mieć męża
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Czasami robię w piekarniku teraz bo młody tez je, ale lubię usmażone na maselkuJa też uwielbiam. Dziś maz robi kolacje to wam wysle co zrobił. Bardziej śniadaniowe ale dziś nie zdarzyliśmy zjeść śniadanka smażysz Chleb w jaju czy w piekarniku? Ja robię w piekarniku i są przepyszne! Cale życie na patalni a teraz z piekarnika i polecam
rosenberg
Fanka BB :)
Ojacie mój to najwyżej wodę na herbatę ugotuje straszny z niego leniuch w kuchni. Ale za to musi sprzątać jak ja skończę gotowaćGdy mąż zrobi kolacje
Ja robilam bardzo długo sama hybrydę. Ale przy małej teraz zajmuje mi to duzo czasu i musze robic na raty. Woec wole sie umówić do kogoś i iść zeby mi zrobil;DDziewczyny, robicie same hybrydę? Z tego co kojarzę, to @Święta92 i Marta? Umiecie później zdjąć?
Jak robicie ten chleb w jajku? Bo pierwszy raz słyszę o takim śniadaniuCzasami robię w piekarniku teraz bo młody tez je, ale lubię usmażone na maselku
U nas dzis totalna masakra. Mloda całą noc wstawala wczoraj z płaczem. Dzis cały dzień płacz i marudzenie. Stan podgoraczkowy, policzki cale az bordowe, dziaslo na prawej jedynce az grube. Dotknac się nie da. Polozyla sie spac o 20 i do teraz już się obudzila 3 razy z płaczem...
Jestem mega wyczerpana fizycznie i psychicznie i mam nadzieje ze ten ząb wkoncu wyjdzie;/
Jestem mega wyczerpana fizycznie i psychicznie i mam nadzieje ze ten ząb wkoncu wyjdzie;/
To mój czasami gotuje, ale zawsze robi to wolno i mnie to irytuje a bałagan taki w kuchni ze szokOjacie mój to najwyżej wodę na herbatę ugotuje straszny z niego leniuch w kuchni. Ale za to musi sprzątać jak ja skończę gotować
Moj tez raczej do kuchni nie zagląda. A jak zagląda to krytykuje,, czemu tu taki syf,,Ojacie mój to najwyżej wodę na herbatę ugotuje straszny z niego leniuch w kuchni. Ale za to musi sprzątać jak ja skończę gotować
reklama
Tak robię. Kupuje aceton. Trochę spilowuje paznokcia tzn hybrydę, waciki moczę w acetonie i zawijam pojedynczo palce w sreberka. Czekam z 20 min. Później szybko odchodziDziewczyny, robicie same hybrydę? Z tego co kojarzę, to @Święta92 i Marta? Umiecie później zdjąć?