reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A wiecie co, u nas zęby się przebiły chyba (chociaż nadal ich nie czuć ale już wyraźnie widać) i w nocy tylko jedna pobudka ❤️ A rano drzemka 3 godziny. Może będzie lepiej, aż do następnych zębów 😂 A my słuchajcie od czwartku bez wody. Nie mamy jednej fazy i pompa nie działa. Masakra. Moja Mama ma jednofazową, to chociaż u niej się myje, bo tak to bym się załamała. Jeszcze okres dzisiaj dostałam😂
Bez wody to koszmar! Raz nie miałam jeden dzień i nie wiedziałam jak żyć😂

reklama
U nas 3-4 kupki to norma. Ale ostatnio są właśnie jakieś bardziej zbite no i młody się pręży bardziej niż zwykle jak robi , zastanawiam się czy to już są takie bardziej "normalne" czy to jakieś zatwardzenie.
Hmmm z tego co kojarzę to niemowlę powinno mieć kupke o konsystencji miękkiej plasteliny i nie powinna byc twardsza, nie wiem co masz na myśli przez zbite :D o zaparciach możemy mówić dopiero jeśli ta kupka jest twardsza. Takie mocniejsze pchanie jest normalne przy RD bo dziecko dopiero uczy się jak używać zwieraczy 😂 ale nie powinno to też sprawiać dużych problemów dziecku, więc może kuknij na konsystencje tej kupki - może jest za twarda i trzeba trochę zmodyfikować dietę albo podawać więcej wody, a być może jest miękka i młody po prostu uczy się jak ja wypchnąć :D

Uwielbiam chleb w jajku 🙊🙊 aż mi smaka narobiłaś... Ale jutro na śniadanie już mam ugotowane jaja na pastę jajeczna 🤫 chleb w jajku w takim razie chyba we wtorek bo aż mi ślinka cieknie
Ja też uwielbiam. Dziś maz robi kolacje to wam wysle co zrobił. Bardziej śniadaniowe ale dziś nie zdarzyliśmy zjeść śniadanka 😂 smażysz Chleb w jaju czy w piekarniku? Ja robię w piekarniku i są przepyszne! Cale życie na patalni a teraz z piekarnika i polecam

Gdy mąż zrobi kolacje 😍😍😍😋😋

Załączniki

• IMG_20211024_205226.jpg
    IMG_20211024_205226.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry