Opierdziel starego jak ci to przeszkadza, to twoje ciało... Chcę niech wstanie zrobi mu butle i niech się męczy. Ja bym zjebała meza od stóp do głów. Na kilka nocy przeniosłabym się do salonu i niech stary się męczy.Wiesz na czym dzisiaj przyłapałam moich dwóch facetów ? Alek się obudził, szukał cycka, a ja specjalnie ubrana, żeby mnie na spaniu nie dopadł, to mu stary pomagał się dostać to jest za duża komitywa.
Grunt, że z butelki kaszkę chętnie pije, zawsze to jakieś przekonanie się do butli.
reklama
G
gość _199
Gość
No właśnie próbowaliśmy z butla, ale jest gorzej niż tylko go lulac, robiliśmy kombinacje ja z młodym sama, ojciec z młodym, młody sam w łóżeczku nic na niego nie działaOpierdziel starego jak ci to przeszkadza, to twoje ciało... Chcę niech wstanie zrobi mu butle i niech się męczy. Ja bym zjebała meza od stóp do głów. Na kilka nocy przeniosłabym się do salonu i niech stary się męczy.
W ciągu dnia on się nawet nie dopomina o cycuska, tylko w nocy jest problem. Nawet mu smoczka chciałam dać i lipa. W dzień wszystko ok, w nocy wychodzi z niego szatan. Wczoraj do 24 z nim się bawiłam, bo powiedziałam, że nie dam cyca, a on spać nie poszedł.
Ja wsadzam, bo muszę jakoś nakarmić.No moj tez sie jeszcze nie nauczyl siedziec-chwile posiedzi i czasem sam usiadzie. Czy takie dzieciaczki wsadzacie juz do krzeselka na karmienie?
Ewq9
Fanka BB :)
Nie idęKiedy wybieracie się do ortopedy? Mi kazał jak zacznie siadać. Więc w tym tygodniu zadzwonię i na następny tydzień zapiszę. Miała dysplazje, więc pewnie dlatego. Lenę upominam jak siedzi i nogę ma zgięta, że nóżka prosto i prostuje.
Ewq9
Mi mały się obudził o północy, dałam smoczka i zasnął ale i tak dałam mu mleko na śpiocha, bo w ciągu dnia je mi już mniej mleka a z posiłkami też średnio. Kaszkę rano zje alerlac całą, owoce też ładnie je ale jak mowa o zupkach to tylko trochę i koniec. Dlatego wolę żeby w nocy wypił mlekoDzisiaj cud nad Wisłą. Hania ani razu nie jadla w nocy!!! Oczywiście obudziła się z 5 razy ale glaskanie pomagało. Takze moze przejdziemy na nowy level nie karmienia w ogóle w nocy
G
gość _199
Gość
Może dawaj normalnie warzywa? Mój też zupki nie zje, ale w kawałkach bez problemu nMi mały się obudził o północy, dałam smoczka i zasnął ale i tak dałam mu mleko na śpiocha, bo w ciągu dnia je mi już mniej mleka a z posiłkami też średnio. Kaszkę rano zje alerlac całą, owoce też ładnie je ale jak mowa o zupkach to tylko trochę i koniec. Dlatego wolę żeby w nocy wypił mleko
Ewq9
Spróbuję tak, zobaczymyMoże dawaj normalnie warzywa? Mój też zupki nie zje, ale w kawałkach bez problemu n
rosenberg
Ja normalnie ćwiczę jak zawsze. Tylko u dziadkow jak byłam to zrobiłam sobie taki tydzień wakacji i lenistwa. A tak to czasami rozkładam matę jak zaśnie na drzemkę albo nawet obok jego maty i sobie ćwiczę, a on się bawi obok (albo raczej na mnie).@rosenberg - jak Ci idzie uprawianie jogi/ćwiczeń teraz jak młody jest mobilny?
Teraz jak mój narzeczony wrócił to będzie go brał żebym mogła sobie zrobić trening w spokoju, w niektóre dni tak się dzielimy
rosenberg
Ja też nie planowałamKiedy wybieracie się do ortopedy? Mi kazał jak zacznie siadać. Więc w tym tygodniu zadzwonię i na następny tydzień zapiszę. Miała dysplazje, więc pewnie dlatego. Lenę upominam jak siedzi i nogę ma zgięta, że nóżka prosto i prostuje.
reklama