reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wiesz na czym dzisiaj przyłapałam moich dwóch facetów ? Alek się obudził, szukał cycka, a ja specjalnie ubrana, żeby mnie na spaniu nie dopadł, to mu stary pomagał się dostać 🤣 to jest za duża komitywa.
Grunt, że z butelki kaszkę chętnie pije, zawsze to jakieś przekonanie się do butli.
Opierdziel starego jak ci to przeszkadza, to twoje ciało... Chcę niech wstanie zrobi mu butle i niech się męczy. Ja bym zjebała meza od stóp do głów. Na kilka nocy przeniosłabym się do salonu i niech stary się męczy.

reklama
Opierdziel starego jak ci to przeszkadza, to twoje ciało... Chcę niech wstanie zrobi mu butle i niech się męczy. Ja bym zjebała meza od stóp do głów. Na kilka nocy przeniosłabym się do salonu i niech stary się męczy.
No właśnie próbowaliśmy z butla, ale jest gorzej niż tylko go lulac, robiliśmy kombinacje ja z młodym sama, ojciec z młodym, młody sam w łóżeczku nic na niego nie działa 😩😩
W ciągu dnia on się nawet nie dopomina o cycuska, tylko w nocy jest problem. Nawet mu smoczka chciałam dać i lipa. W dzień wszystko ok, w nocy wychodzi z niego szatan. Wczoraj do 24 z nim się bawiłam, bo powiedziałam, że nie dam cyca, a on spać nie poszedł.

Dzisiaj cud nad Wisłą. Hania ani razu nie jadla w nocy!!! Oczywiście obudziła się z 5 razy ale glaskanie pomagało. Takze moze przejdziemy na nowy level nie karmienia w ogóle w nocy 😀😀😀
Mi mały się obudził o północy, dałam smoczka i zasnął ale i tak dałam mu mleko na śpiocha, bo w ciągu dnia je mi już mniej mleka a z posiłkami też średnio. Kaszkę rano zje alerlac całą, owoce też ładnie je ale jak mowa o zupkach to tylko trochę i koniec. Dlatego wolę żeby w nocy wypił mleko :)

Mi mały się obudził o północy, dałam smoczka i zasnął ale i tak dałam mu mleko na śpiocha, bo w ciągu dnia je mi już mniej mleka a z posiłkami też średnio. Kaszkę rano zje alerlac całą, owoce też ładnie je ale jak mowa o zupkach to tylko trochę i koniec. Dlatego wolę żeby w nocy wypił mleko :)
Może dawaj normalnie warzywa? Mój też zupki nie zje, ale w kawałkach bez problemu n

@rosenberg - jak Ci idzie uprawianie jogi/ćwiczeń teraz jak młody jest mobilny?
Ja normalnie ćwiczę jak zawsze. Tylko u dziadkow jak byłam to zrobiłam sobie taki tydzień wakacji i lenistwa. A tak to czasami rozkładam matę jak zaśnie na drzemkę albo nawet obok jego maty i sobie ćwiczę, a on się bawi obok (albo raczej na mnie😂).
Teraz jak mój narzeczony wrócił to będzie go brał żebym mogła sobie zrobić trening w spokoju, w niektóre dni tak się dzielimy

reklama
Do góry