mam nadzieje, że faktycznie to przejdzie. Tzn moja czasem jak sie obróci to śpi dalej, ale to jest takie 50/50 - nigdy nie wiadomo co się stanie a w ciągu nocy znowu nauczyła się jeszcze przewracać dupką w moją strone i kłaść głowe na moim przedramieniu co akurat nie wiem czy jest dobre dla ułożenia kręgosłupa. Wolałabym żeby spała na plecach, ale zdarzyło sie klika razy i tak przyjemnie mi się do niej przytulało, że przymknęłam na to okoMy jesteśmy na takim etapie obecnie. Był czas ze mala sie wkolo przewracała na brzuch przez sen i plakala i wstawala. Potem jej przeszlo bo nauczyla sie spac na brzuchu. I tak spala. A teraz jest etap znowu ze sie non stop przekreca i od razu sie rozbudza i placze zeby ją odwrócić na plecki. Wydaje mi się ze tez trzeba to przeczekać. Uczy się nowych umiejętności i dlatego.
Cierpliwosci<3 napewno wszystko robisz dobrze, poprostu taki czas.
reklama
G
gość _199
Gość
u nas to samoRany, dziewczyny u nas znowu dramat z zasypianiem. od jakiegos czasu jak uspie małą to po ok 20-30min przerzuca sie na brzuszek. Kiedys nie bylo problemu, zasypiala na tym brzuchu, nawet lepiej spała (w sensie dłużej), a od jakiegos czasu wierci sie po przekreceniu, prawo, lewo, prawo, lewo i wstaje zaczyna raczkowac po calym lozku i oczywiscie w strone tego miejsca ktore jest niezabezpieczone. Juz nie wiem co robie zle ze ona tak szybko sie budzi. Czy tylko ja mam ten problem?
Ewq9
Fanka BB :)
U mnie co kilka wieczorów tak jest że zanim zaśnie na dobre to siada po kilkanaście razy. Parę razy go wracam do pozycji leżącej a potem czekam. Siądzie, przewraca się bo śpiący, znowu się podnosi i tak kilka razy, po czym kładę go znowu i chwila spokoju. Zazwyczaj po tym jeszcze raz usiądzie czy wstanie a potem zasypia tylko mój to robi wszystko z zamkniętymi oczamiRany, dziewczyny u nas znowu dramat z zasypianiem. od jakiegos czasu jak uspie małą to po ok 20-30min przerzuca sie na brzuszek. Kiedys nie bylo problemu, zasypiala na tym brzuchu, nawet lepiej spała (w sensie dłużej), a od jakiegos czasu wierci sie po przekreceniu, prawo, lewo, prawo, lewo i wstaje zaczyna raczkowac po calym lozku i oczywiscie w strone tego miejsca ktore jest niezabezpieczone. Juz nie wiem co robie zle ze ona tak szybko sie budzi. Czy tylko ja mam ten problem?
@rosenberg - jak Ci idzie uprawianie jogi/ćwiczeń teraz jak młody jest mobilny?
Sylwia99
Fanka BB :)
Kiedy wybieracie się do ortopedy? Mi kazał jak zacznie siadać. Więc w tym tygodniu zadzwonię i na następny tydzień zapiszę. Miała dysplazje, więc pewnie dlatego. Lenę upominam jak siedzi i nogę ma zgięta, że nóżka prosto i prostuje.
G
gość _199
Gość
Ja się wcale nie wybieramKiedy wybieracie się do ortopedy? Mi kazał jak zacznie siadać. Więc w tym tygodniu zadzwonię i na następny tydzień zapiszę. Miała dysplazje, więc pewnie dlatego. Lenę upominam jak siedzi i nogę ma zgięta, że nóżka prosto i prostuje.
Tez nie planowalam….Ja się wcale nie wybieram
Ja też nie, bo nic się nie działo. USG bioderek ok, nie kazali więcej przychodzić. Zresztą Czarek jeszcze nie siada i pewnie długo nie usiądzie, nawet posadzony się przewraca i giba na wszystkie stronyTez nie planowalam….
reklama
Nam ortopeda powiedzial ze ostatnia kontrol jak zacznie chodzić. Ale u nas sie nic nie działo. U Was pewnie przez te problemy wczesniejKiedy wybieracie się do ortopedy? Mi kazał jak zacznie siadać. Więc w tym tygodniu zadzwonię i na następny tydzień zapiszę. Miała dysplazje, więc pewnie dlatego. Lenę upominam jak siedzi i nogę ma zgięta, że nóżka prosto i prostuje.