Niezależność to serio ważna sprawa. Przy pierwszym dziecku bardzo dużo się kłóciliśmy, jakoś nas na początku wszystko przygniotło. Daliśmy radę i teraz jest łatwiej. Chociaż teraz mnie tak denerwuje, bo jestem przemęczona... Dacie radę!Dzięki, każda z nas ma ciężkie dni i chwilę zwątpienia przy tym małym człowieku.
Jak ktoś nie chce niczego poprawiać, to siłą go niestety nie zmuszę. Dlatego chcę wrócić do pracy i być niezależna w końcu.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
I z 30osob się nazbierato wesoło musi byćTeż ją podziwiam, dwie ciąże z tego, co wiem straciła. Pomyśl jakie święta wesołe są u nas. Każde z rodzeństwa ma dziecko lub nawet dwójkę, a jedna siostra trójkę
marta18691
Ja jestem zmęczona remontami chcemy dzieci pokój zrobić ale niewiem czy wyjdzie mój do dodatkowej pracy musi iść żeby zarobić na remont pokojuNiezależność to serio ważna sprawa. Przy pierwszym dziecku bardzo dużo się kłóciliśmy, jakoś nas na początku wszystko przygniotło. Daliśmy radę i teraz jest łatwiej. Chociaż teraz mnie tak denerwuje, bo jestem przemęczona... Dacie radę!
Sylwia99
Oj takI z 30osob się nazbierato wesoło musi być
Sylwia99
Jesteś silną i naprawdę wspaniałą kobietą! Trzymam kciuki, żebyś osiągnęła, to czego pragniesz.Dzięki, każda z nas ma ciężkie dni i chwilę zwątpienia przy tym małym człowieku.
Jak ktoś nie chce niczego poprawiać, to siłą go niestety nie zmuszę. Dlatego chcę wrócić do pracy i być niezależna w końcu.
G
gość _199
Gość
Dlatego zapisałam się na angielski. Nie chcę już dłużej siedzieć na dupie i jęczećNiezależność to serio ważna sprawa. Przy pierwszym dziecku bardzo dużo się kłóciliśmy, jakoś nas na początku wszystko przygniotło. Daliśmy radę i teraz jest łatwiej. Chociaż teraz mnie tak denerwuje, bo jestem przemęczona... Dacie radę!
Ewq9
Nie wiem czy mój mąż ma taki dar czy jak, ale Krzysiek nie zasypia mi nigdy na rękach (no jak bym noworodkiem to się mu często zdarzało ale nie teraz). Chociażby nie wiem jak był zmęczony, jak długo by nie spał (dzisiaj obudził się z drugiej drzemki o 13:30 i poszedł teraz spać dopiero) to będzie płakał tak długo aż go odłożę go łóżeczka, dam smoka i zaśnie. A tatuś drugi dzień pod rząd został z nim rano sam i na pierwszą drzemkę zasnął mu na rękach od tak. Wczoraj patrzył jak pralka wiruje i przy tym padł, a dzisiaj przy patrzeniu na ptaszki za oknem zero bujania, zero smoczka czy śpiewania a przy mamie tak nie umie
G
gość _199
Gość
Muszę chyba moje dziecię dać przed pralkę, może jakoś usnieNie wiem czy mój mąż ma taki dar czy jak, ale Krzysiek nie zasypia mi nigdy na rękach (no jak bym noworodkiem to się mu często zdarzało ale nie teraz). Chociażby nie wiem jak był zmęczony, jak długo by nie spał (dzisiaj obudził się z drugiej drzemki o 13:30 i poszedł teraz spać dopiero) to będzie płakał tak długo aż go odłożę go łóżeczka, dam smoka i zaśnie. A tatuś drugi dzień pod rząd został z nim rano sam i na pierwszą drzemkę zasnął mu na rękach od tak. Wczoraj patrzył jak pralka wiruje i przy tym padł, a dzisiaj przy patrzeniu na ptaszki za oknem zero bujania, zero smoczka czy śpiewania a przy mamie tak nie umie
reklama
Za minikidq tego 2.0 daliśmy 1850zl. Ma stopkę z tyłu co się stawia za siedzeniem. Trzeba ją postawić ale jest naprawdę mega stabilny. Mloda lubi wkoncu jeździć autem;D my musieliśmy jeszcze dokupić taki specjalną podkładkę za 100zl zeby byl bardziej w pozycji leżącej bo mala nie siedzi. Jeżeli u Ciebie siedzi to spokojnie bez tego się obejdzie. Miniak teochw kosztuje, my się dlugo zastanawialiśmy. Ale ogólnie jestesmy zadowoleni@olga.1 powiedz mi ile dałaś za minikida ?
On ma tą stopke, co się na podłogę wyciąga ? Trzeba ją wyciągać ??
Załączniki