Ja bym podała ten inny antybiotyk, wydaje mi się że priorytetem jest żeby zacząć leczyć bo jeśli wymiotuje to nic nie przyswaja. Nie wiem czy ktokolwiek ma numer do swojego lekarza prowadzącego, raczej mało realne. A jeśli masz wątpliwości po teleporadzie to na Twoim miejscu pojechałabym do całodobowej opieki.Miałam teleporadę z lekarzem z Pomocy Doraźnej. Zmienił antybiotyk na inny, chociaż był zdziwiony, że po tym Amoksiklav wymiotuje. Oczywiście mam koleżankę bardzo all natural i pisze mi, żeby się wstrzymać i jeszcze z tym pierwszym spróbować. Bo lekarz mówił, że wszystkie inne mają gorszy skład. Ale kurde, nie dość, że wymiotuje to jeszcze nie leczę jej, skoro zwraca. Łatwo komuś mówić. I najlepsze, zadzwoń jutro do lekarza prowadzącego. A skąd mam niby wziąć numer? My macie numery do lekarzy z przychodni?
reklama
Dostaliście zinnat?Miałam teleporadę z lekarzem z Pomocy Doraźnej. Zmienił antybiotyk na inny, chociaż był zdziwiony, że po tym Amoksiklav wymiotuje. Oczywiście mam koleżankę bardzo all natural i pisze mi, żeby się wstrzymać i jeszcze z tym pierwszym spróbować. Bo lekarz mówił, że wszystkie inne mają gorszy skład. Ale kurde, nie dość, że wymiotuje to jeszcze nie leczę jej, skoro zwraca. Łatwo komuś mówić. I najlepsze, zadzwoń jutro do lekarza prowadzącego. A skąd mam niby wziąć numer? My macie numery do lekarzy z przychodni?
Spokojnie podaj inny antybiotyk skoro wymiotuje bo innego wyjścia nie ma.plus probiotyk.
Nie rozumiem miłości ludzi do zastrzyków.Ja też po tym antybiotyku zawsze wymiotowałam... Kochana spróbuj z innym antybiotykiem. A jak znowu zwymiotuje to ja bym poprosiła lekarza o zastrzyki, bo wyzdrowieć musi! Trzymamy kciuki!!
Dać pacjentowi prywatny numer to raczej strzał w kolano, zresztą jeden lekarz w poz przyjmuje średnio 30 - 40 pacjentów dziennie przez 5 dni w tygodniu (a w sezonie infekcyjnym więcej ). Lekarz raczej nie zna całej historii choroby na pamięć a dokumentacji w domu nie ma.
Dziecko najlepiej zna rodzic !
Dziecko najlepiej zna rodzic !
My korzystamy tylko z przychodni i numeru typowo do lekarza nie mamy. Nie widzę takiej potrzeby bo w tygodniu dzwonie do przychodni. A jak mielismy problem w weekend to właśnie NPL jest pomocny i lekarz z oddziału dziecięcegoMiałam teleporadę z lekarzem z Pomocy Doraźnej. Zmienił antybiotyk na inny, chociaż był zdziwiony, że po tym Amoksiklav wymiotuje. Oczywiście mam koleżankę bardzo all natural i pisze mi, żeby się wstrzymać i jeszcze z tym pierwszym spróbować. Bo lekarz mówił, że wszystkie inne mają gorszy skład. Ale kurde, nie dość, że wymiotuje to jeszcze nie leczę jej, skoro zwraca. Łatwo komuś mówić. I najlepsze, zadzwoń jutro do lekarza prowadzącego. A skąd mam niby wziąć numer? My macie numery do lekarzy z przychodni?
E tam opozniona. Każdy sie rozwija swoim tempem. Hania woli wstawać i kombinować a nasze oszczędne ale sobie chociaz brawo pobiją;DTo Hanka opóźniona no cóż musi nadrobić jutro oprócz tany tany będziemy ćwiczyć
marta18691
Fanka BB :)
No nikt nie podaje nr prywatnego w przychodni lepiej zmienić antybiotyk i spróbowaćMiałam teleporadę z lekarzem z Pomocy Doraźnej. Zmienił antybiotyk na inny, chociaż był zdziwiony, że po tym Amoksiklav wymiotuje. Oczywiście mam koleżankę bardzo all natural i pisze mi, żeby się wstrzymać i jeszcze z tym pierwszym spróbować. Bo lekarz mówił, że wszystkie inne mają gorszy skład. Ale kurde, nie dość, że wymiotuje to jeszcze nie leczę jej, skoro zwraca. Łatwo komuś mówić. I najlepsze, zadzwoń jutro do lekarza prowadzącego. A skąd mam niby wziąć numer? My macie numery do lekarzy z przychodni?
Nie musisz rozumieć. Jak dziecko nie przyjmuje antybiotyków to co zrobić? Czekać?Dostaliście zinnat?
Spokojnie podaj inny antybiotyk skoro wymiotuje bo innego wyjścia nie ma.plus probiotyk.
Nie rozumiem miłości ludzi do zastrzyków.
G
gość _199
Gość
Jaka kupujesz ??Mamy pierwszego zęba! Dzień zaczął się niestety szybko zaraz zamowie szczoteczkę soniczna dla Hanki i będziemy szorować kiełki
reklama
Chyba kupię seysooJaka kupujesz ??