A może za sucho masz??My od dwóch nocy mamy tak, że mały budzi się dokładnie o 23:30, zje mleko i zamiast jak zwykle zasnąć od razu to się kręci, obraca, wierci aż w końcu siada i przewraca się uderzając w szczebelki łóżeczka. Więc biorę go do nas do łóżka, bo wolę go tak obracać nic stać nad łóżeczkiem. Zobaczymy ile to potrwa.... Dodatkowo od wczoraj charczy, ale bez gorączki ani kataru. Dałam rano 10 kropelki deflegminu i fajnie przestał, ale poszłam i tak do lekarza. Osłuchowo czysty, więc nie wiem skąd się to wzięło teraz od nowa charczy i troche kaszle ale skoro lekarz mówi że jest okej to mu wierzę
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Może masz rację, włączę nawilżacz na nocA może za sucho masz??
U nas dopiero dwa,a młody jak mnie ugryzie to az gwiazdy można zobaczyć. To przy takiej ilości zębów to dopiero musi boleć. Dobrze że butlą karmisz Ja też się cieszę że już zakończyliśmy z cycusia bo chyba by mi odgryzłA nam się kolejny ząbek przebił (siódmy to już będzie ), nawet nie zauważyłam, że coś się dzieje, bo myślałam, że dolne dwójki to później, a dzisiaj patrzę, że coś za dużo tych zębów na dole
G
gość _199
Gość
Jezu jak tego dokonać... Nie wierzę że kiedykolwiek odstawie mu cyckaU nas dopiero dwa,a młody jak mnie ugryzie to az gwiazdy można zobaczyć. To przy takiej ilości zębów to dopiero musi boleć. Dobrze że butlą karmisz Ja też się cieszę że już zakończyliśmy z cycusia bo chyba by mi odgryzł
Przeciez odstawienie należy do ciebie nie do dziecka nie chcesz karmic to nie karmisz i tyleJezu jak tego dokonać... Nie wierzę że kiedykolwiek odstawie mu cycka
No właśnie tak sobie myślałam jakby mi cycka użarł tak jak palec to chyba był wyła z bólu! A do tego to mały sadysta jest, bo nie że ugryzł i puścił tylko trzymał aż krzyknęłam z bóluU nas dopiero dwa,a młody jak mnie ugryzie to az gwiazdy można zobaczyć. To przy takiej ilości zębów to dopiero musi boleć. Dobrze że butlą karmisz Ja też się cieszę że już zakończyliśmy z cycusia bo chyba by mi odgryzł
Odstawisz na pewno, tylko daj sobie czas. Ja też myślałam że mi się nie uda. Ale stopniowo coraz mniej karmień i nagle okazało się że już cycusia nie potrzebujeJezu jak tego dokonać... Nie wierzę że kiedykolwiek odstawie mu cycka
G
gość _199
Gość
Jasne, to nie takie latwez to jest laktoterrorysta. Wczoraj jak mu chciałam dać butelkę to tak błąkał, że się aż zanosił i co miałam zrobić ? Nic mu nie pomagałoPrzeciez odstawienie należy do ciebie nie do dziecka nie chcesz karmic to nie karmisz i tyle
G
gość _199
Gość
Nie było prostestow ?Odstawisz na pewno, tylko daj sobie czas. Ja też myślałam że mi się nie uda. Ale stopniowo coraz mniej karmień i nagle okazało się że już cycusia nie potrzebuje
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój też papki je bo z drobnymi kawałkami krztusi się i zwraca obiad cały potemOdkąd rozszerzam dietę, okazuje się że wolę też jeść papki, szczególnie warzywa